2010 i bilder&textJanuari - Hade alla möjliga färger i håret. Mest vit, röd, rosa, svart, brun. Var ganska lycklig då.

Februari - Nu i efterhand så gillar jag starkt färgen jag hade då. Vit/blonda med det bruna.

Mars - Fyllebild, utgångar ofta ofta. Mådde kasst, så söp för att "må bättre".

April - Hände en del saker, så jag började gilla mig själv starkt, mitt utseende, HATADE allt som hade med förhållande att göra, killar var bara skit. Blev även mer bitch, elak och dryg mot många. Tyckte alla var jobbiga, men egentligen orkade jag bara inte personer just då, förutom vissa..

Maj - Levde på att "killar är skit", började umgås med.. ett så ej bra umgänge, men gillade starkt mig själv och höll stenhårt i min attityd.

Juni - Fyllebild tror jag. Inte riktigt bra minne av när bilden togs eller vad jag gjorde då. Men livet lekte, STUDENTEN var bäst, var full i en vecka, sen drack jag mer alkohol när lovet började och var mycket med johan då. En av de bästa killkompisarna jag har.

Juli -
Bestämde mig för att färga håret rött igen. Mest på impuls. Men ville ha förändring. Har även halsbandet jag fick av Johannes på den bilden. Som jag dock tappade bort i Köpenhamn i september..

Augusti -
Gillade mitt hår enormt, slutade umgås med personer som ej var så bra för mig.. och de miljöerna. Började inse att jag gjorde rätt val. Ville ha förändring och Johannes hjälpte mig mycket med det. Fotade underbart fina bilder igen.

September - Livet var bäst. Johannes bredvid mig på bilden. Bestod till stor del av Johannes. Kär för första gången ever och min syn på att "killar är skit" börjades suddas bort långsamt. Dock är den kvar lite idag, med tanke på hur mitt liv varit, men jag har insett att det inte gäller alla.

Oktober - Hade nästan inga bilder från denna månaden. Jag som alltid fotar mycket, inte speciellt med inspiration. Klippte även håret mycket kortare som på bilden och färgen blektes sjukt mycket av solen. Tror nästan att denna månaden inte var så bra som jag tyckte då.

November - Hemsk månad. Försöker le och har på mig Johannes tröja. Saknaden är stor, visste inte om jag skulle klara det.

December -
Insett att jag klarar det som kommer att hända (vad det nu blir), börjar må bättre och det märks på mina bilder med. Börjar få mer inspiration till mina foton.

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Vad e det du har på bena på januari? Skor, benvärmare? Sjuksnyggt ialf! :D

2010-12-31 @ 19:34:48
URL: http://fireflybaby.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback