Sjöräddning

Varit och badat nästan hela dagen och är riktigt brun i ansiktet.
När vi kom till stranden så fick pappa åka iväg på sjöräddningsuppdrag.

När det var avklarat så blev det ett till uppdrag av en 11-årig flicka som var försvunnen på stranden.. Så pappa och freddy åkte den lilla rescue-runnern men hittade ingen.. Helikoptern från långt ner i danmark kallades in, poliser och räddningstjänst..
Efter ett tag när alla var där så gick hon upp framför mig och alla andra, hon hade suttit och lekt hela tiden, hon var inte ens blöt..
Så jävla onödigt, hade skämts om jag var hennes mormor som kallat in alla.
Men bättre det än att hon var död.


När pappa kom hem igen så fick han åka ut på ännu ett uppdrag, en jävla segelbåt hade gått på grund där ALLA går på grund hela tiden.

Menar hallå? Det finns massa märken som betyder "HÄR ÄR DET GRUND" + det sitter fåglar på stenarna.. Borde man inte se det då?
Sen efter det så körde en till båt på samma ställe, FAST sjöräddningen var där. Korkat?


4 uppdrag bara på några timmar idag.
De har mycket att göra nu på sommaren, och allt är frivilligt, alltså ingen betalning. Så bra att sjöräddningen finns, vet själv hur rädd jag varit på havet om det hade hänt något.


Här kör jag rescue-runnern.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Dåligt kasst alltså, borde inte hennes mormor kollat stranden först lixom. Så jävla stört... Blev typ asnojjig när man såg helikoptern och fattade ingenting :PSv: Det är lördagen den 20:e! Du måste med! De spelar ganska sent så =)

2011-08-03 @ 23:25:50
URL: http://annorlunamenvanlig.blogg.se/
Postat av: Yohanna ♡

Vilken häftig vattenfordon! ;)SV: Ja visst är den, jag var sjukt osäker på om jag skulle köpa den när jag va i affären, men nu älskar jag den!Tycker du? Tycker att dina va finare ;P

2011-08-04 @ 01:10:11
URL: http://fireflybaby.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback