Tips - kameraväskor

Kameraväskor är överlag så fruktansvärt fula. Har länge letat efter en snygg, och snygg enligt mig hade ju varit en väska med fransar / döskallar / leopard och läder, men det kommer jag aldrig hitta så jag får då göra en själv. 
 
Men jag hittade Kelly Moore, hon har gjort kameraväskor som är snygga OCH jävligt praktiska. Väskorna är väldigt lätta att använda då man inte behöver trycka i allt och försöka få plats som i alla andra väskor. Nästan alla hennes väskor rymmer ett stort 70-200, två andra objektiv och kameran (samt oftast blixt med) - OCH det är fortfarande snyggt. Dock så är väskorna ganska dyra, den billigaste kostar 1000kr. Men om jag någon gång får råd så funderar jag på att köpa en och göra en lätt makeover så den blir lite mer mig, gillar den översta väskan då den är väldigt smidig, inte så tjock och ändå snygg för att vara en kameraväska. Alla hennes väskor finns i massa roliga färger och hon har riktigt bra videos där hon visar upp alla väskor så man får en bättre bild av dem.
 
Om det är någon som har tips på andra snygga kameraväskor så vill jag gärna veta!
 
Väskan längst ner till höger är från http://www.jototes.com/, annars är alla andra från http://www.kellymoorebag.com/
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: BeckaBubblegum

HEJ!
Tänkte bara höra, du som är så high tech och sådär.. Jag skulle vilja ha min blogg bredare, alltså där mina inlägg är, finns det något enkelt sätt att göra det på? :P

Svar: TJA! Haha, lätt och lätt är det nog inte. Du måste gå in i koderna! Men alltså det går inte att ha hur bred som helst eftersom vissa skärmar är mindre och då kommer visst innehåll döljas. Men du har bara den 940px nu ser det ut som och du borde kunna ha större då.SÅÅ då går du in under design och väljer stilmall. Sedan letar du upp din #header och tittar vilken width det står där, nu när jag tittar på mitt hemliga sätt så det det ut som du har 930px där. Så ändra den till typ 1100 och börja med. Ändra även #wrapper width till 1110px (obs 10px mer än allt annat tror jag du måste ha), sedan #content width och #sidebar width ska bli 1100px tillsammans, så ändra content tills det blir 1100px tillsammans. Förhandsgranska sen och se hur det ser ut! Du kan ju ta bort din sidomeny (sidebar) om du vill ha extra plats som jag, men då måste du ändra lite mer haha! Fattade du?!
Veronika

2014-04-10 @ 07:43:04
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se
Postat av: BeckaBubblegum

Sv: Du skriver "lätt och lätt" sen ser man all text.. haha :P
Jo, men tror jag vet på ett ungefär vad du menar, ska prova det sen.. men inte såhär på eftermiddagen när min hjärna inte fungerar haha. Jag har en sån test-blogg, så kan ju prova på den så jag inte förstör min egen haha :P
Tack så mycket! :D

Svar: HAHA! Ja gör det, men säg bara till om du inte får det till att fungera :D:D Lite roligare med större bilder ju! :)
Veronika

2014-04-11 @ 16:13:57
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se
Postat av: BeckaBubblegum

Jag tror jag lyckades! :D Tack :*
Lyckades även få min bild i headern att hamna i mitten ;P Men... jag kan ju bara ladda upp bilder till som mest 1000, så då blir ju bilden till headern lite för liten.. går det o ändra? Alltså, inget större problem men bara undra :P Om du ens fattar vad jag menar, haha x)

Svar: Wiie! Såg det, vad duktig du är!Alltså min header är 970 så därför klarar jag mig. MEN bakgrunden har jag laddat upp i över 1000 px, men detta funkar inte på blogg.se så du får hitta sidor som klarar att ladda upp större. Den har jag laddat upp på tinypic.com, sen tror jag även att picasa går att ladda upp större bilder. Eller om du gör headern i den storleken den ska vara och laddar upp den på fb, men sätter inställningarna till "bara mig" om du fattar? Då kan du få länken därifrån, sen är det bara att klistra in som vanligt :D
Veronika

2014-04-13 @ 17:01:28
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback