Skåneposen

HAHAHA OMG

Fick detta mms:et av Mikael precis, på bilden är Fredrick och SKÅNSK LEVERPASTEJ i NORRLAND hahahah dom är så ägda. (fast det är i värmland egentligen)
På bilden gör han även "Skåneposen" som han kallar det. Eftersom jag alltid gör det till honom i cam
haha fan vad glad jag blev nu igen, nu ska jag inte deppa.
Jag är deras Skåning<3


Skånsk-Leverpastej + Skåne-posen


KnArKaReN ffs..!!


16/8 2009 - Hade kalas för Elinor, Mamma och pappa. Jag och min Kusin Gustaf på bild.20/8 2009 - Jag, första dagen i skolan efter sommarlovet. Var bara i skolan 1 timme, sedan hade jag inte så mycket att göra, så gick hem till farmor och farfar.
De pratade om när pappa och peter (hans bror) var små, ganska underhållande och roligt faktiskt.
hahaha<3


 
Idiot.
KnArKaReN har jag döpt dessa till.

BoysPopTheBottles

Tänkte att jag redan han skrivit om när Fia var här, så lägger upp lite bilder istället därifrån, blivit många bilder på sista tiden, men ingen som behöver titta.

Btw. Jag och Fia missade två bussar, skulle med den som gick 24 från stadshuset, eftersom Anton satt på den, men nej då missade vi den och en annan..


Finaste och bästa Anton <3Söta Emma och Fia<3


Jag och fia^^


Jag snodde sugrör av Anton och leker med det, Teriff som senare med och leker med mobilen ist.


Lite senare gick vi för att möta Alex, Josef och Ogge. Dock fick jag ingen bild på ogge.
Så vi tappade bort dem andra lite senare och jag, fia och Anton var med Josef, Alex och Ogge.
Trevligt var det, dock gick jag och Fia på toa, och Anton hade hoppat på tåget då, så vi såg det köra iväg och missade det.. Ringde Anton då och han bara skrattade åt mig.. och var taskig..
Men han är ändå bäst, och kommer alltid vara det<3

P
å torsdag ska jag till Malmö med Johanna, Maggie och Mathlida, riktigt trevligt, saknar dem en massa<3 Hoppas Rebecka också följer med, saknar henne.

På fredag ska jag också dit, Familjen spelar och jag måste se dem. Ska se med Josef och Alex, och hoppas verkligen Anton ska med, någon annan får mer än gärna också följa med, bara den personen står ut med killarna^^ lite gay blir det ibland.

Wedding

Igår skrev jag ut och fixade lite bilder från en vigsel och fick 400 kr, men gjorde av med dem lika snabbt igen, eftersom vi skulle köpa hö.. känns inte kul!
Men iaf, lägger ut några bilder här, dock liten upplösning, eftersom jag inte vill att någon ska kopera dem i stor upplösning.
Många fler bilder, några bättre än dessa men tyckte om temat på dessa :D

YO HO

Jag älskar Jack Sparrow.. så kanske många vet.
Sedan skickade Fredrick sin spellista på Spotify till mig, och nu började en låt från filmen spelas, eller ja den är omgjord. MEn ahhh älska. Måste visa låten. Älskar verkligen det i filmen när dem sjunger så.


crunkamathafaak

Klockan är halv 6 på morgonen, jag var varit uppe tills nu
Godnatt :D

lalalaa

Igår kom Sofia till mig. Vi gick och åt på Mezo i hbg, sedan när vi ätit klart skulle vi ta någon efterrätt, så vi ställde oss i kön, så kom han som jobbade där och tog hela Fias stora glas med cola i som hon skulle sprara.. Så vi blev sura och gick till Ebbas fik istället. När vi kom dit så fick vi höra att de stängde.. så vi fick ta med oss fikan.
Fina burkar med kakan fick vi, och gick för att sätta oss vid vattnet.
Det var blött så jag kom då på att vi skulle ta några tidningar och sitta på istället.
HAHA det måste ha sett roligt ut, som värsta luffarna med tidningar, resväskor och maten i handen. Men iaf vi satt där och åt och det var mysigt, sedan åkte vi hem och hem till mig.
Skulle sticka till Jonas fest, men kom sedan på att det hade inte varit så lönt eftersom vi bara hade kunnat vara där i en timme.. Så idag vaknade vi vid 1.. ops. Och gick till cg för att köpa mjölk och bullar. haha låter som värsta bönderna.
Och nu duschar fia och jag ska snart fixa mig, för vi ska in till malmö.
Det är ju malmöfestivalen idag!

Lite bilder


You´re one in a million
 boom boom poow

Klockan är 03,13 just nu
och har har haft kul och snackat med en norrläning (som jag kallar det, han är egentligen värmlänning) som kallar skåne för danskt och att vi är invandare and so on.
Kinda underhållande

Men nu skulle jag bara säga att Sofia kommer på torsdag och det ska bli kul<3


jag vet inte vad jag ska göra

Om jag är i samma rum som dig, står bredvid dig, kan jag bara tänka "Jag hatar dig, jävla bitch".
Inte riktigt så jag ska tänka, och speciellt inte till den personen, men jag kan inte hjälpa det, för jag är ganska trött på det nu.
Jag vet inte hur jag ska göra, vill inte göra fel val


Jag ser ut som en neger på bilden, och den ser ut att vara redigerad
men den är inte redigerad mycket, utan jag har bara gjort den ljusare
och mina ögon ser ledsna ut


RSS 2.0