I'm home, and alive

 
Hoppas ni har haft kul här hemma!
Imorgon blir det nog Malmö hoppas jag på :>

 
 

Vaken fast samtidigt sover?

 
 
Cambilder är alltid kul

 

Im a.. chicken?

Fail.. fail..
Haha
Jag skriver inte mer
men jag ska färga igen, på tisdag eller onsdag
mitt hår kommer dö
och om det inte blir bra så kommer jag säkert inte orkar mer så det kommer bli rött igen..
haha
Iaf. Jag känner att rött är Veronika mer, men jag orkar inte det på sommaren, för det bleks direkt av solen, så därför kommer jag bli det till vintern igen om jag inte ångrar mig.
Men nu vill jag bli blond, ja fin blond och inte "Hej jag är en kyckling"

Ni får er ett gott skratt :D

One in a million

Jag är lite seg med uppdateringen här ibland, men blir lätt så om jag inte är borta nästan hela dagen.
Igår åkte jag och Jenny till Falsterbo Horseshow. Tog bilen ner och började allt med att titta på alla saker, efter ett tag gick vi till dressyren och tittade lite där.
Var en sjukt fin svart häst, liknade en hingst. Jag fotade lite så lägger snart ut några bilder här.
Sedan gick vi tillbaka och köpte en dressyrsadelgjord, 2 schabrak - ett vitt och ett blått, ett SVEA-täcke, dyrt märke som fan men vi köpte det ganska billigt, för att vara ett sådant täcke. Jenny köpte även fina ridbyxor.
Efter ett tag tittade vi på hoppningen och vid 7 åkte vi hem igen.
Vi var sugna på att prova sakerna på Maia och rida, så vi åkte och red 9 på kvällen, sjukt mysigt och skönt väder, love it!

Idag ställde jag klockan på 8 för jag skulle köra med körskolan, men somnade om och vaknade som tur va kl.9 , skulle köra 9.55, snabbt upp och duschade, körde i helsingborg och gick ganska bra tycker jag

Efter det åkte jag in till stan och mötte Maggie och Johanna, såg på bio med dem, harry potter , haha den var faktiskt ganska bra. Om man har sett alla andra filmer är det ju bara måste att se denna med.

Hem och åkte med Mamma och syster till stallet, red lite och nu sitter jag här.
Ska jobba imorgon så skulle egentligen lagt mig för längesedan, ska upp 05,45..

Om det är sol imorgon ska jag sola efter jobb, om det regnar ska jag till Familia och shoppa, vid 7 ska vi till Klippan och träffa Maias ägare och sedan skriva över allt och betala - KÖPA MAIA !

One in a million<3 Guns N' Roses är faktiskt mysig musik märkte jag nu, låten är till Maia


Trevlig lördag, men lite minne

Skrev inget här igår, men jag mådde dåligt som fan hela dagen och startade inte datorn.

Men i lördags hade jag kul iaf, började med förfest hos Mathilda, skitkul med tjejerna alltid, sedan cyklade vi till Amanda, lite segt i början, men efter ett tag blev det genast mycket roligare.
Jag orkar inte skriva men vill ni läsa vad som hände så kan jag tipsa er om Rebeckas blogg annorlundamenvanlig.blogg.se där står det sammanfattat väldigt kul^^
Men Jag och Rebecka brydde oss mest om oss själva när vi var fulla, trillade i grusen på väg till ridbanan, fick "bästa" ideén att välta ett bord, dansade som fan och fotade smickrande fyllebilder m.m. dock blev det lite för mycket i slutet, som jag ångrar som fan att jag drack. Inte fler gånger kan jag säga!Johanna och Maggie, dock vill Maggie inte vara med på bilder, så fick bli en där hon är med i bakgrunden, och jag som har kul och inte vet vad jag gör : D

Kanske uppdaterar med några fler bilder från min mobil snart här.

Idag började jag jobba vid 7, men när jag kom till jobbet fick jag reda på att jag skulle jobba till 15 istället för 13, eftersom dom hade glömt att sätta in någon "mellan" person, så jag fick vara både morgon och mellan, men det gick ganska snabbt ändå så det gjorde inget. Trevligt med Linda, men fick reda på att hon ska sluta snart.. hon ska flytta till Gävle och plugga där.. saaad, men hon tyckte att jag skulle bjuda henne på min student, så well de är klart

Nu har jag varit och gått med Rebecka och Mathilda, vi pratade om i lördags, eller ja Mathilda berättade mycket eftersom hon kommer ihåg mer än vad vi gör.. hahah det var iallafall trevligt, gick och hämtade våra cyklar som stod kvar sedan lördags, cyklade hem och nu ska jag snart till stallet.
Prova sadels som Kristin (min moster) hade med, hoppas vi köper den, för den är riktigt skön och fin

Egen häst egen häst-

Jag orkar inte skriva så mycket, men MAIA GICK IGENOM BESIKTNINGEN :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DPump it, rock it, move it ...

Precis kommit hem från jobbet nu, ska duscha snart hade jag tänkt, men först kommer massor av bilder från igår, kommentera gärna :D


Sjukt läskig bild, den första
I have this feeling.. and I think it's wrong..New color

Heeej jag sitter med blekning i håret nu : D
Mamma är snäll som orkar hjälpa mig att färga det, hon är dessutom duktig

Har cyklat med Jenny till stallet idag och vi har ridit ut barbacka på Maia och Viktor, underbart väder nu, förrutom alla dessa mygg..
Jobba imorgon, vilket jag egentligen inte skulle göra, men hon hade visst satt upp mig då med.. trååkigt, men det är en bra tid, 7-13 så jag hinner ändå sola efter.
Jag kom på att jag typ inte har tagit nya bilder på läänge, så därför får ni en gammal eller okej.. inte så gammal egentligen, ngra veckor.

Jaack Sparrow måste klart vara med ehhhe

Jag kom på att jag älskar att skriva "ehhhe"
hejdå

RSS 2.0