Blood On The Dance Floor

Idag var vi och provred hästen som står vid Klippan på väg till Ljungbyhed igen. Och den kommer antagligen på måndag :D:D Ska bli kul! Halvblod, fux. Maya.
Snäll häst så nu kanske Rebecka kan så sitta på henne lite!

Sen fick jag mina två skivor idag, ahh älska Blood On The Dance Floor.
Man fick med en tröja och två signerade planscher, köpte från Usa men blev ändå billigt.
Jag är bäst på att hitta ställen med billiga kläder + frakt :>
Det tog ganska snabbt, måste bara betala till pappa nu med D:
Han gillade tröjan verkade det som, för han hade redan öppnat paketet och tittade på det när jag kom hem :P

 

THAT'S LOVE<3

Why don’t you grow up?

Skrivit Nationellt prov i 4 timmar innan idag, Matte C, efter det var vi lediga. SKÖNT! Så nu är jag hemma och gör inte så mycket. Det är ju våffeldagen idag, så mamma ska laga våfflor sen ihh gott.
Imorgon ska jag och Jenny prova häst i Klippan.
Får väl se hur denna är nu om det blir förstört igen eller om det funkar!

IDAG ska jag och Johanna besöka en "sekt" i Helsingborg. Tänk så kommer de dra med oss i deras sekt och övertyga oss om att vara med dom. shiiit jag tycker detta är läskigt, men johanna övertalar mig hela tiden med att de inte kommer göra det, men man vet ju aldrig... Det är någon sekt som kallas för Spiritualism och de tror på Andar och kan prata med dem och sånt. Ganska coolt, men läskigt.

Jag stör mig fruktansvärt mycket på personer som "skryter" om att de inte har ätit något. "Jag är så hungrig, men vill inte äta" Gå och ät med dig människa. Jag tycker i alla fall inte att det är coolt på något sätt att låta bli och äta och svälta sig. Det är hemskt att se på personer som bara består av ben, jag vill hjälpa dem, men det är så svårt..
Jag är bara så trött på alla som ska berätta för allt och alla att de inte äter/är trött på mat.
Om man inte äter som man ska så skryt inte om det då? det är inte svårt att hålla det för sig själv


förändrats?

Nu har jag varit ute och sprungit/gått i över en timme! Skönt som fan, men nu har jag åter igen ont som fan i mitt knä.. Duschade precis. 
Var på Kakboden imorse (där jag jobbar) och handlade av Katarina, aldrig träffat henne innan utan bara pratat med henne i telefon. Hon hade sett mig i skolkatalogen, men kännde inte igen mig i verkligheten och därför trodde hon att hon hade kollat på fel person! Men antagligen kollade hon i 1:ans skolfoto som var för snart 2 år sedan. 1,5 då. Men iaf, där hade jag blont lockigt hår! Så där har vi en till som inte känner igen mig... HAH det är lite kul. Fast oni i min klass mobbar mig hela tiden. och han tycker att jag skulle kommit till skolan en dag och klä mig/se ut som jag gjorde då. never!

Rebecka va här igår, alltid blir allting kul med dig! haha jag vet inte vad vi gjorde men helt plötsligt var klockan 1, tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga.
Just det. Vi pratade lite om hennes Uppsaling. Jag älskar det ordet. (Uppsaling=my word) Jag vet inte vad man kalla personer som bor i uppsala, därför blev det uppsalingen. När rebecka däremot nämner hans riktiga namn så vet jag inte vem hon pratar om. Jag har suttit här och tänkt länge nu, Jag kommer inte på hans namn..

Någon som hittar Veronika? hah lycka till!

häst!

Imorgon, längtar! Ska provrida denna pollenfredagen den 13

Ska till skolan snart, börjar 9.50. Svenska först = läsa bok hela lektionen. Sen Kemi, Fysik och Historia. Har bara tråkiga och jobbiga lektioner hela dagen + att vi går till halv 4 en fredag...
Men jag har lovat mig själv att inte skolka på hela denna vecka, så då måste jag hålla det, och inte nästa vecka heller, men det blir lite lättare för vi har studiedag på fredag!
Idag är det fredagen den 13. Mångas otursdag, men min mammas turdag?! Och nej jag tror inte på att det är en otursdag, jag har fått otur så många andra dagar och inte fredagen den 13! well får väl se om det händer något..

http://lookbook.nu <--- Kolla in denna sidan. Sjukt fina bilder på olika kläder och många olika stilar, där du även kan se vart dem är köpta. KOLLA!

Leopardtights !
Hejdå

Why should I care?

Nu har mina armband på, som du har likadana, då tänker jag på dig och att jag saknar dig Rebecka! Det är tur att du finns, älskar dig soulmate! Vi kommer alltid hålla ihop, ett år mer eller mindre, jag kommer vänta på dig! :D <3

Nu har jag och Jenny varit ute och kört en runda och gått med Cocky!
Pratat massa och vi leeetar som fan, vi ska hitta ny polle. Finns inget annat alternativ
Nu ska jag duscha och sen blir det KLIPPAN :> Seeya


Somebody rip my heart out

Åhh jag kan inte tänka på något annat. Att, bokstavligt talat, få lyfta in dig i transporten, det var en hemsk syn. Jag vet att du inte ville åka från ditt hem, nu var detta ditt hem, varför skulle du då flytta? Lukas Quick<3
Jag tittade på henne, hon grät. Det kan inte vara kul att försöka få med sin egen häst och se att det inte går. Han litar inte på dig längre, han vill inte följa med dig, han känner inte dig längre.
Sista bilden på dig försvinner inte från mitt huvud. Dina ögon..  usch det var hemskt.

Lukas Quick, du kommer alltid ha mitt hjärta, jag kommer alltid älska dig, men nu känns det som du är död för mig. Jag kommer aldrig aldrig aldrig få se dig igen.

Is it enough to love?
Is it enough to breath?
Somebody rip my heart out
And leave me here to bleed
Is it enough to die?
Somebody save my life

Jenny, vi behöver varandra nu mer än någonsin. Vi har kännt varandra sedan vi var väldigt små. Våra föräldrar på motorklubben, båtar på samma brygga och vi har alltid varit kompisar. Alla minnen med dig försvinner inte i första tag kan jag lova! Åka skridskor på kullaberg, alla dessa gånger på Bakken, när vi var små och lekte i din trädgård, och din lekstuga kommer jag ihåg. haha :> Du är så jävla bra och jag älskar dig, detta kommer vi klara, bara vi har varandra<3

     En av de sista bilderna     
Sista bilden är inte bra, men det är den sista bilden jag har på Lukas. När han precis kommit in i transporten efter 1,5 timme. Det var verkligen tur att Marianne kom, för annars hade Lukas aldrig kommit iväg.


RSS 2.0