SIESTA TODAY!


BYYYE:D:D


LÄNGTAR!

Nu kommer jag inte blogga mer förren söndag-måndag-tisdag! Om några timmar är det Siesta! och jag längtar.

Du vet sådant dödskalle-godis som är halva röd och halva svart?
Det är beskrivningen på mitt hår just nu, ni kan tänka er hur rött det är då.

Nu har jag precis duschat och ska snart till skolan för en lektion och sedan hem, hämta packning och sedan buss till Hbg, möta Mette och sedan tåget till Hässleholm :)

Min syster bröt tummen igår. Då gick hennes lärare med henne till delfinen (som är vårdcentral nästan bredvid skolan) men då tog de inte emot henne för att hon var inskriven på sjökrona så de kunde inte kolla henne.. Hon fick vänta i 4-5 Timmar för att få den gipsad och tiden hade ju blivit mindre om de hade tagit emot henne.. Sur var jag :P

Nu ska jag gå och göra i ordning mig, ni får ha det bra hemma :*


Cp morgonbild ser ihoptryckt ut xD Och det är inte mitt nya hår, ska ladda upp när jag tagit

im a neerd

Igår stack jag, Rebecka och Maggie hem till Mathilda på kvällen. Sova hos Mathilda och mys.
Vi var dock väldigt trötta och lite deppade, så blev lite segt. Men dagen efter festen so what?
 Mathilda somnade kanske en timme före oss och sov som fan, sedan somnade vi också ganska tidigt, men ja vi behövde nog det.
På morgonen hade Mathilda varit så gullig och köpt bullar när hon varit ute med Doris (och hon heter inte Boris rebecka!), så det blev frukost, och efter den la vi oss i sängarna igen.
Jag och Rebecka kände oss väldigt bakfulla när vi gick hem, så vi tror att det måste ha varit Maggies paj, eller Mathildas chokladbullar som det varit något läskigt i... för ofta man är bakis två dagar efter? haha


Jag och Doris egofotade oss, hon älskar att vara modell så jag var tvungen
dessutom blev jag NERD med maggies glasögon!  
Snyggingar<333


Parteeey all night long

Festen hos Mathilda igår vad kul som fan. Smaklöst tema var det och jag hade lila mjukbyxor i stövlar med klack, tröja men stjärnor på och vita läppar (i början av kvällen, sedan blev de röda och många andra med, hittade läpstift) och annars massa ögonskugga och skit.
Vattenpipa ute, dansa inne och ja trevligt folk = kul kväll.
Hade endast ätit ett knäckebröd till frukost och ett kex, var hemma vid 3 och vaknade vid 9 och kände mig fortfarande lite snurrig då.. brukar aldrig hända mig och jag brukar inte bli så bakis heller.. whatever. Nu känner jag pepp som fan inför Siesta!! Maggie har köpt biljett nu så hon ska också med, troligen köper mina föräldrar ett tält till mig. (Mette du har inte fixat tält va?) 

Idag har jag tagit det lugnt och solat ute, men blev för varmt så gick in nu och ska städa mitt rum. Det ligger kläder överallt, men nu ska det bli fint. Ska inte rida förrens ikväll så har tid på mig nu till det och att plugga.  
Tema: Smaklöst

Mysig helg?

I fredags var jag ute och gick en runda med Rebecka, mysigt. Eller ja så mysigt som det kan bli i höganäs, en tråkig stad är detta.
Sedan jobbade jag i lördags, blä. Men iaf jag ska stå ut med jobbet för det är inte så långt kvar till sommarlovet. Sen red jag, Jenny och Marcella ut en lång runda, strandbaden och till stranden, riktigt mysigt!
Vid 10 ringde Mikael och ville att jag skulle komma ut och träffa han, hade precis duschat så fixa sig snabbt och stack ut sen.
Idag har jag övningskört typ 3 timmar, upp till kullaberg (alla dessa jävla backar) men det gick bra ändå, släppte ut hästarna och så. Jenny var ute och gick så hon kom hem en runda till mig, vi pratade lite och så<3
Tog det lugnt, gick en runda och satt ute i solen lite och försökte skola, men det var kallt som fan.
Nu har jag ridit och ska snart äta och duscha, hinner inte skiva mer nu.

 


Veronika innan jobb, nästan inget smink, men överexponead bild^^

dag på Bakken

Igår på Bakken var kuul. Först så fick vi åka ca. 2 timmar själva, efter de två timmarna gick vi för att kolla om det fanns någon utrustning ledig, sedan var det att ta med vår stora miniräknare med accelometer upp i först Rutchbanen (berg och dalbana) där vi skulle mäta i högsta backen.
Sedan en barnkarusell som snurrade runt.
Sedan i uppochnerskjutet! Där skulle vi trycka på knappen precis innan vi blev uppskjutna och sedan mäta ett uppskjut. Vilket blev några misslyckade gånger så vi fick åka den 4 gånger för att vi skulle få bra mätning..
Sedan var vi klara snabbt så vi hade mer tid till att åka själva.
Bl.a. en ny karusell som heter tornado. Man sitter 4 stycken och samtidigt som det är en berg och dahlbana så snurrar man runt på "spåret". Den var skitrolig, men man fick dock ont i huvudet efter som det slungades lite fram och tillbaka och sedan har jag fete blåmärket på benet vid axeln, typ nyckelbenet.
Och jag frös hela bussresan hem eftersom vi åkte stockarna sist och jag blev BLÖT.Maggie rädd eftersom jag tvingat henne (nu ska hon aldrig mer åka den)
haha och jag hade redan åkt 3 gånger innan + 3 gånger till sen^^


Jag blir väldigt snygg i håret efter stockarna och alla karuseller. Lockar<3
Men jag och Iman är snygga ändå<3

  
Iman, Johanna, Maggie + Sexätande Daniel

ångest?

Jag hatar verkligen när människor är långvarigt sura. Jag klarar inte av det.
Det var nu mer än två veckor sedan det hände, och personerna är fortfarande sura på mig, det märker man verkligen på dem, de har inte sagt något till mig, utan till andra. Det värsta är att det är vuxna människor som borde veta lite mer och lägga detta bakom sig och inte gå och prata med andra.
Jag vet att jag gjorde fel, jag ångrar verkligen det, men att de fortfarande är sura gör inget bättre, jag får ångest. Jag orkar inte.
Tack, var bara tvungen att klaga lite..

Jag är glad att jag har mina vänner så jag slipper ha detta i mitt huvud hela tiden!
What's my age again?

Jobbat mina 10 timmar idag, trött och slut är jag. Jag vill göra annat åhh.
I lördags så hade vi mysigt och grillade på stranden med Rebecka, Mathilda, Johanna, Iman, Daniel och Adam. Pontus kom inte. Först kom Mathilda och Johanna hem till mig, även Rebecka lite senare. Vi stack till citygross köpte lite dricka, fjortisar, sedan hem till mig igen, och Mathlida blev lite packad på lite av det vi hade!
Vid 6 var vi i Jonstorp och då skulle även Iman, Oni och Adam komma, men de var inte där förren halv 8, men vi hade kul innan ändå.
Sedan på kvällen var det med kul men eftersom jag inte orkar skriva så långt inlägg nu så lägger jag upp bilderna från igår!


Vi började äta lite av maten vi skulle grilla, eller vi hade lite kul med den^^
Johanna, Rebecka och Jag


  
Mathilda också lite, snygging<3


Självutlösare is the shit

     
Mitt failhår, och jag har väldigt blåa ögon märke jag nu, klättra i träd går även om man är lite full :)Iman, snyggingen<3

   
"Hej hej hej jag är bara fjorton år"

   


Vi flyttade oss från hamnen till ett fort, väldigt mysigt, fast var lite läskigt att det kom bilar som höll på med barnhalden där..

  
Först grillade vi mashmallows, sedan blev det kyckling och som rebecka säger "musse-korvar", lite senare på kvällen blev det korvbröd och chokladbollar

lalalalala

Jag sitter här, ska plugga lite nu, har prov idag och har inte pluggat något.
Bad girl. Whatever.
Jag skippar körkortsteorin nu på morgonen, vi gör ändå inget och jag kan gå på den imorgon. Så får sitta och plugga lite nu!
Red ut med Jenny en myysig runda igår, bland alla rapsfält och galopp på grusvägen bakom backagården och hem på gräsvägen, massa galopp och trav, konditionsträning! Det var riktigt mysigt.
Sara flyttade idag.. så Marianne red dante! hahaha det såg jävligt kul ut. Och för er som inte vet är Dante den hästen min syster brukar rida och han är jätteliten, Marianne är vuxen, fast hon är ganska liten hon med ändå


Fuckin' campic! Idag e de baaad-hair-day. . .


Ryttarn
Emil och Maia traaavar
Rökpaus på Chatte
RSS 2.0