För söt för att vara gangster

Idag har jag framkallat ytterligare några bilder, dock gjorde jag det endast för att kunna ha dem på min vägg i mitt rum. Men nu kom jag på att jag vill byta en bild jag ska ha när jag redovisar mot en annan.. Så hoppas verkligen jag hinner framkalla den nästa gång vi har foto.
Har en bild jag fotat med mobilen, dock ser man inte bilderna alls bra, de är mycket finare i verkligheten. Detta är några av mina bilder iaf. 
 
Idag blev det strömavbrott i stallet när Maia stod i stallgången.. Hon vågade inte gå någonstans för det var för mörkt.. Men det fixade sig ganska snabbt, lindade hennes ben och fixade till henne.
Sen har jag kört min syster till hennes kompis, för hon ska sova över där inatt. Nu måste jag plugga.. vilket suger som fan.

Imorgon ska det bli mysigt, ska se bio med Johanna, Mathilda, Maggie och Rebecka. New Moon. Boken är skitbra och filmen hoppas jag kommer vara bra med. Sen blir det hem och sova för jag ska jobba hela helgen..

Btw. Jag älskar min dator, riktigt glad att jag köpte denna. Compaq som är riktigt bra. Ska bara uppgradera till Windows 7 istället för Windows vista så kommer jag älska den lite mer :) 


No Sleep Tonight

Jag varit jävligt nere nu igår och inatt/idag. Därför jag inte orkat skriva något, hade bara blivit konstiga inlägg.
Men nu har det löst sig hoppas jag. Vill inte förlora det som finns, vill bygga på det istället.

Jag brukar never gråta, har väldigt svårt för att göra det, men nu inatt kändes det som det behövdes. sedan imorse körde jag vid 9 iväg, först till stallet och sedan till skopunkten, väla, jonstorp, stenbrottet farmor och farfar, stallet igen och sedan hem. Har inte varit hemma på hela dagen utan kom hem vid 6, sen bort till stallet igen lite innan 8. Men när jag kände så, eller känner så måste jag bort, jävlgt skönt då att köra, lyssna på hög musik och bara slippa tänka lika mycket.
Dock löste sig det och jag körde hem. Skönt som fan, riktigt glad över det är jag. Verkligen.

Glad som fan över att jag har Anton som kompis, han är riktigt bra.
 


Lite bilder från idag iaf.

Saknar honom.


ut och fira maggieNu ska vi ut och fira Maggie 18 år!!
Goda shottar i äggkoppar. mums..

Just ni sitter Mathilda på en stol, Johanna lockar hennes hår med min plattång och Maggie.. ja hon gör något.

Imorgon ska vi hem till henne och fika, dock ska jag nog inte köra dit, tror inte det är så bra.


KÖRKORT!


JAG HAR KÖRKORT!!!
ÅHHH
fatta glad jag är.


Körde, så fick jag köra mot höganäs, sen till väla och sen till ödåkra, allerum och sofiero, sedan tillbaka till hbg. Cp lång runda som tog längre tid.
Kom till ett vägarbete där en lastbil hade ställt sig för vägen så man inte såg något hon bara (inspektören) "Det kommer två bilar, sedan kan du köra lite längre fram och titta" haha hon tyckte synd om mig så jag fick lite hjälp.
Men ahhh inget fel alls gjorde jag:D

Tanja är bäst<3 Hon är min idol. Min körskolelärare då.

GLAD VERONIKA!
säg grattis va.

uppdatering igen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Det var en vecka sedan jag uppdaterade sist och ska bli bättre. Men har haft anledning till varför jag inte har uppdaterat.

Nu borde jag gå till skolan, men ska dit till fysiken istället. Har kört med Tanja på körskolan nu så jag är "sjuk". Dock känner jag mig med sjuk på riktigt så därför jag inte gick till skolan nu. Funderar om jag ska på fysiken eller inte.. Dock kommer jag missa två lektioner om jag inte går dit.. fan.

Så in i helvete stressad med.
Jag vet att jag brukar klaga över det, men ahh.
Jag kan inte göra något, jag får inte något gjort, bara börjar andas som fan och inte veta vad jag ska göra, värsta fall gråta med utan anledning.
Det bästa då är att lägga sig ner med musik på och försöka andas normalt.
Jag hatar det..
Men får hoppas att det inte blir värre bara.
Till helgen ska vi ut och fira Maggie som fyller 18, äntligen kan hon följa med ut på krogen, det är ganska skönt, för nu kan vi alla gå ut.


Helgen har varit underbar. Jag känner dock det jag hatar att känna nu, men det är för att jag är rädd som jag hatar det.. Allt har alltid blivit så fel innan. Nu känndes det inte lika fel, men man vet aldrig, allting brukar alltid ändra sig och bli som man inte vill här i livet. Känner inte riktigt att jag orkar det nu bara.. 
 

RSS 2.0