Fest i en skog

KOLLA VIDEON är ett måste, inte för jag kommer ihåg det så mycket, och inte riktigt vet vad vi snackar om, men ändå.
Men igår skulle jag på fest till Johan, fick först inte ta med några kompisar, men i sista sekunden sa han att jag fick så Mathilda följde med<3
Det räckte med två cider var för vi skulle bli fulla, eller för att det skulle snurra. haha billigt blir de väl då.
Var ganska roligt i början av festen, även om själva festen var ganska seg så hade vi kul. Dock blev slutet väldigt segt.
Anton fick sin tröja iallafall efter sådär 5 månader.

Mathilda inne på toan i Johans pappas tröja. hahah jag vet inte vad vi gjorde där. Sen vi två på toan. sen lite folk på sista bilden. Typ Kerztin, Lille och Nikki.


VideobloggMin och Mathildas nyktra videoblogg<3


Fint smink

Igår var jag på väla med Jenny<3 en runda. Köpte inte så jättemycket, men vi gick in på Lindex, där vi aldrig brukar vara annars, så gick vi förbi sminket, och hittade riktigt fint smink till billigt pris. Älska det.
Jag köpte ögonskugga och en vit eyeliner.
Ögonskuggan var riktigt fina färger, min typ av färger. Ser ut som bilden visar, färgerna sitter bra på och var bra för det priset (85 kr). Jag är nöjd iaf.

Bilden på mina ögon är lite suddig, men man ser lite hur det kan se ut, just nu älskar jag ögonskugga! Ska nog ha någon annan färg imorgon, fast det beror på hur sent jag vaknar, jag brukar vakna 30-45 min innan vi börjar och jag är ganska seg på morgonen så brukar ha 20 minuter på mig och då hinner jag inte sminka mig och fixa håret så mycket..

Krogen, fulla killar som ska visa kuk

Det blev ju krogen igår istället, så nu tänker jag lägga ut massor av bilder.


Började på knutan där vi blev bemötta av en Jan. Han trodde jag var en journalist och jag sa han var elak, han skulle säga förlåt massor av gånger. Var jävligt närgången. Tafsade typ och vi sprang därifrån sen i våra skor med klackar, haha snyggt.
  


Sen var vi inne på stinsen ett litet tag.
Påväg till söder (Dickens och Bara Rock) blev det en del bilder. Porr på hög nivå. Vadå älskar kameran och spec när man inte är så nykter. Roliga minnen blir det iallafall. Det skulle varit kul att ha gjort ett fotoalbum med bilder från olika dagar på krogen. Roliga minnen skulle det varit iallafall. Funderar på att göra det, men N ö r d i g t . .

  

 Vi går i trappa med skor som har klack, därav ser det ut som vi går väldigt konstigt.
Tror vi gör det iaf!


Kvällen blev ändå ganska kul, vi bestämde innan att vi inte skulle dricka så mycket och inte bli så fulla. En kille kom till oss på stinsen och berättade om sin 25 cm kuk. Han drog ner byxorna för att visa, men som tur va så drog han upp dom sen igen. Ofta man gör det på en krog? haha han hade ölmage med och var inte speciellt snygg. Killar ska vara en smala för att det ska vara min smak.
lala jag vet en som är min smak .. mums på han

öhhm ja.
Jag orkar inte ladda upp fler bilder nu, för blogg.se är segt som fan nu, eller är det bara mitt internet.. man iaf nu ska jag duscha!

Ha en bra kväll!


Movie in the night

Jag och Fia sitter i malmö när det är mörkt och har mysigt, snackar allvar och sen filmar allt och alla.
Blir så glad av att titta på den och jag saknar henne :(
Men iaf ni kan titta även om det är typ mörkast. Den är ljusare på min dator.. youtube förstör den.
Och jag säger itne "Lampor" så i vanliga fall.. haha så ni behöver inte tro att jag uttalar mina "R" på det sättetKrogen med shots, drinkar och fulla människor

Seg uppdatering, men i Fredags blev det utgång.
Vid nio tog jag, Rebecka och Nathalie bussen till Helsingborg.


Först blev det lite drinkar, det det även kom fram en brat, hängde över bordet och skulle viska saker till mig hela tiden. Han var läskig tyckte jag, så vi gick ut för att röka. Ja, Nathalie rökar då, men vi gjorde henne sällskap.

Sen gick vi till Steakhouse, men där kom vi inte in eftersom det var 20-års gräns.. Vände och gick tillbaka, blev lite bilder på vägen.

  


Fulla och Glada

 

Det blev inte så många bilder denna gången, men jag hade kul iaf. 
Först drinkar, sen gick vi mot söder då jag pratade med Mikael i telefon och Rebecka&Nathalie kissade i parken och fick öl av en kille, jag hittade de igen, gick mot söder förbi Bara rock och gick på toa på Max,
sedan på vägen började en ful snubbe prata med Rebecka, hon dissade, han gick över till mig, snackade om att han ville ha en stor gård och köra motorcross där och hitta den rätta kärleken och att jag var söt fick jag göra typ 1651654 gånger.
Sen blev han cp mot Nathalie och gick.

Jag och Rebecka gick in på Dickens där vi gick på toa och tog två shots där en polack (?) kom fram och började prata, jag var lite borta så kommer inte ihåg vad han sa, men han frågade om rebeckas ärr.
Vi gick ut, hittade Nathalie, sedan gick vi till Bara rock.

Där kom några killar och satte sig vid vårt bord, en tyckte jag va jättesöt och bjöd på drink. När jag var på toa kom Rebecka och sa att han var för feg men att han tyckte jag va söt, ville ha nummer blablabla.. Jag kommer inte ihåg. Men jag och Rebecka kom på att hon skulle säga att jag hade "Att jag inte var tsm men någon, men att jag lovat för mkt till en annan" haha. Sen efter ett tag frågade Mathilda var vi var.

Jag gick ut och ringde henne och träffade ALIS!! (Christoffer) stannade han och sen fick han följa med mig in på bara rock där de andra satt. Han dissade sina kompisar och satt vid oss. Kommer inte ihåg så mycket, men sedan stängde det och jag och Alis gick för att möta Mathilda, vi gjorde det.
Sen vet jag inte, men vi var på knutan. Alis gick med mig från söder till knutan för att sedan gå tillbaka till söder och dubbelt så lång hem igen..

Sen var det asmycket folk på bussen så vi fick stå upp hela resan. När jag hoppade av astrött kom Gustaf och var glad och pigg och berättade att han slått i huvudet på något rör på bussen. Han ville jag skulle hjälpa honom att hitta sin cykel. Men det orkade jag inte. Sen var jag hemma 4 och hade tydligen skickat sms att Mikael skulle väcka mig halv 8 så han ringde kvar över 8 och väckte mig. Fast det var bra för då hann jag med vad jag skulle göra.

Så 3 okända nya nummer i min mobil, jag kommer ihåg en person av de. Men whatever jag tänker inte svara om någon ringer. En kul kväll iaf om man bortser från vissa saker. Ja jag hade kul iaf!

Lång text blev det..
Några bilder på mig med bara för att jag är lite ego :<
 


RSS 2.0