wish

 
 
Jag är så sugen på en tatuering nu så det är helt sjukt. Men det svåraste är att hitta en tatuerare som verkligen kan göra det jag vill ha. Har letat hur länge som helst nu, men inte hittat någon perfekt. Aja, får fortsätta letandet.
 
Lägenhet går inte alls bra att hitta. Finns inga, bostadskön är 2,5 år lång och då har jag redan gått ut skolan. Det gäller att ha kontakter eller rika föräldrar som kan köpa en bostad. Men inget av det har jag.
Hittade dock en billig lägenhet som jag tyckte mina föräldrar kunde köpa (önsketänkande). Kolla köket bara, helt underbart.
 

Försvinner

Jag önskar att du skulle veta allt jag känner för dig.

Jag önskar att du skulle veta hur du förstör mig, hur jobbigt du gör det för mig.

Jag önskar att du skulle veta hur jag plågas genom att titta på några ord du skrivit.

Jag hatar dig för du har gjort något som jag inte vetat om - när jag trodde att allt var bra.

Jag hatar hur du får mig att framstå genom att göra så.

Jag hatar att du tar honom ifrån mig.

Jag önskar att jag hade fått en jävligt bra förklaring ifrån dig.

Jag önskar att jag hade kunnat förstå allt och vetat sanningen.

 


Falun

Sitter i Falun nu, annorlunda stad, mycket skog och sand. Men blir väl finare, har inte sett så stor del än!
Ska snart åka in till rockstad falun, men har kört åtta timmar så är helt jävla slut. Men blir kanske kul ändå?!
 

Aja orkar inte uppdatera mer nu, men uppdaterar med bilder sen.

 

Mina nya skor och älskade väska.


love

Jag drar alltid ut på saker, specellt när jag ska packa. Hatar att packa, måste alltid planera "outfit" till de olika dagarna om jag reser längre, det gör det riktigt drygt. 
 
Men imorgon åker jag långt upp i landet, först till Falun och går på festivalen Rockstad Falun, sedan vidare till Fagersta. Drygt att behöva köra så långt och tidigt imorgon, men men. Det blir väl kul sen!
 
Låten har alla hört men inte många som har sett videon. Vilket man måste för att förstå låten.
Den är så fin, ryser varje gång jag ser den.
 

uppdate

Jag har blivit så dålig på att blogga och kolla andras bloggar, innan läste jag hur många som helst, men nu är det inte ofta och när jag gör det så är det bara vissa. Ska nog bli bättre snart igen. Men nu på sommaren så är det inget som jag prioriterar högt.
 
Dessutom så har Instagram blivit så populärt så många bloggerskor uppdaterar där istället för sin vanliga blogg. Vilket jag med gör, instagram är så mycket roligare än blogg just nu för tillfället.
Så sök på mitt namn eller "Nikah" och följ mig, så följer jag er.
 
Nu ska jag rida och sedan till stan och mysa med Johanna!
 
 
Nu några dagar har jag orkat sminka mig och blivit jävligt nöjd, använt nya ögonskuggor från en stor palett jag fick från syster förra året.
Dessutom med min "puder-fundation från MAC" så har jag mycket mer tid till att sminka ögonen bättre.

sluta när jag vill

 Älskar att komma hem till ett nystädat rum, det kvittar om jag bara varit borta en dag eller längre, det är alltid lika skönt. Jag trivs verkligen bäst hemma när det är städat och oftast kan jag hålla det väldigt bra så.
 
Nu ska jag träffa en födelsedagsgris och imorgon får vi se vad som händer, förhoppningsvis något mysigt. Varför får ni kanske veta senare.

Smink

Köpte en riktigt bra fundation, från Make up Store. Perfekt nu på sommaren när det är varmt och flytande fundation är drygt. Trodde inte att den skulle vara så bra som den är eftersom den är i puderform, men den täcker och sitter bra. Värt 256 kr!


kläder

Någon som vill ha kläder?!
 
Rensar min garderob, detta är endast tröjorna som jag inte ska ha. Ska sälja lite och slänga resten.

new danger

Jag ska flytta till Halmstad, vet ej om jag nämt det. Men kom in på högskolan där.
 
Har sett fram emot det riktigt mycket, men nu börjar det bli för mycket, inte för att jag är orolig över skolan, utan personliga saker.
För mycket minnen som bara slår omkull mig hela tiden, det behöver inte vara något som har hänt där, utan det räcker att veta att personerna bor där.
Så för mitt eget bästa så är jag väldigt osäker om jag ska flytta dit. Om jag ska vara ärlig så känner jag absolut för att tacka nej till platsen. Samtidigt så vet jag fan inte vad jag ska göra för att jag själv ska må bra, om jag ska lyssna på hjärnan så hade det varit enkelt, men hjärtat är fan alltid ivägen. Ändå så är det hjärtat som slår omkull mig och får mig ur balans hela tiden.
Det är nog enkelt - behöver jobba med mig själv. MEN det går absolut inte när ännu fler saker händer hela tiden, vilket får mig att gå ett steg bakåt istället.
Det blir bara svårare och svårare.
 
Nu orkar jag inte att vänner frågar vad som har hänt, för jag kommer inte svara.
Det är därför jag funderar på att skaffa en blogg som ingen annan känner till, för att kunna skriva av mig ordentligt utan att alla vet.
 
Det känns alltid bättre när jag har skrivit av mig, så jag gör det endast för att det ska känna bra för mig själv. Inte för jag vill att någon annan ska veta.
Hoppas ni mår bättre idag!

Efter Emmabodafestivalen

Emmabodafestivalen var så bra. Skönt att inte behöva tänka på annan skit, utan vara leva i nuet. (För det mesta)
 
Maskinen var absolut bäst, JAG KRAMADE FREJ EFTER.
sedan Combichrist som var helt jävla crazy. Kastade alla saker över scenen, iklädda björn, tiger -dräkter.
Angerfist, vilket var magiskt. Alla satte sig ner, verkligen ALLA sedan när basen började så hoppa alla upp och dansade m.m.
Knife Party var med underbara "Is she hotter than me?" "You blocked me on Facebook, and now you're going to die".
Zomboy var det med riktigt crazy, alla dansade som fan.
 
En festival där nästan alla var galna och dansade, med underbart folk. Att campingen låg inne på festivalområdet var riktigt bra.
På Siesta får man gå i en halvtimme för att komma till festivalen, vilket ofta gör att man missar en del band.
 
 

Idag har jag köpt min första fundation från MAC 259 kr. Nu på sommaren är det svårast att hitta en bra fundation, så får hoppas att den är så bra som alla säger.
 

RSS 2.0