candy

Paus mellan pluggandet just nu. Har tenta imorgon så borde egentligen plugga konstant..
 
Tre julklappar på bild som jag har tillverkat själv. Bild visar jag efter jul. Har fixat fem julklappar än så länge. Brukar vara ute i god tid, men får vänta till fredag då jag får pengar, hatar egentligen att handla julklappar i sista sekund, orkar inte med allt folk.. Men finns inget annat att göra nu.
 

black-hair and ombre

Svart hår. Som antagligen blir rött till jul för att passa in lite bättre..
Just nu är det lite urtvättat (använde endast toning som håller några tvättar), så högst upp är det typ mörkrött och sedan mer svart längst ner (som bilden visar). Även om det inte är meningen att det ska vara så, så gillar jag fan det! Bakvänd ombre?!
 

Önskelista

Min önskelista med band jag måste få se snart.
Har säkert många fler jag vill se, men de jag kommer på nu är dessa.
 
 
Radiohead - Med Johannes, självklart
Coldplay - Med Johannes , sjävklart
Band of Horses - så mysiga
Marilyn Manson - Med Johannes och de som vill. Manson alltså. Måste se.
Maskinen - Med mina tjejer, crazy ska det vara. (Min syster om hon får hänga med)
Kent och Thåström - måste jag med se. Underbara klassiker.
Infectet muchroom - Emmaboda 2013?!
Tomorrowland - Måste dit, någon som är på?!
 m.m.
 
 
 Jag och syster på bilden. Kärlek.
 
 
 

 
 
 
Jag är inte så aktiv här just nu, pga. ett inlägg som jag har som utkast, men egentligen vill publicera. Det handlar det om en fitta (ursäkta språket men hon är en fitta). Jag tvekar att ladda upp det för det är väldigt personligt (för mig) och jag vill nämna hennes smeknamn. Vi har precis skrivit en uppsats om personuppgiftslagen i skolan, då man inte får kränka någon på bloggen om man använder namn. MEN jag kommer aldrig använda hennes namn, bara smeknamn. Så jag kommer inte vara så aktiv innan jag har bestämt mig om jag ska ladda upp eller inte. Nej jag ska inte lägga energi på fittor - men hon är även ej värd att komma undan.

RSS 2.0