Horsemanship

Photoshop stänger ner sig hela tiden, så har inte redigerat bilderna. (Även firefox stänger ner sig... blir så trött) Men var tvungen att lägga ut ändå, hon är ju bäst. Tänkte ta bättre bilder imorgon ändå.
 

Sockersöta drömfångare

Ny och annorlunda drömfångare, men massa pärlor, ljusblåa och ljusrosa fjädrar.
 
Funderar på att lotta ut denna eftersom jag ej har gjort den på beställning. Vi får se!

Mina mutterarmband

Gjorde några armband till Marcus för någon dag sedan. Gillar mina mutterarmband starkt, så häftigt, muttrarna blir så mycket finare när de bildar armband. Har gjort två varianter av dem. Men har bara gjort den ena varianten till mig själv, måste göra denna som Marcus fick till mig med.
 
 
 
Tror inte att jag har visat den andra varianten av mutterarmband, men här är de jag har gjort!
(Armbandet på bilderna ovan är det som ligger överst på denna bild här under)
 

Dreamer

Härlig dag igår, var på Tylösand med min fina. Därav den första bilden, kan tänka mig hur fint det blir sen när gräset är grönt och det är sommar.
 
Gjorde även klart tre drömfångare. Den gröna är den största jag har gjort. Här ser ni skillnad mot den vita som är ungefär så stor som de jag brukar göra.

 
 

Köp aldrig en långhårig katt

Har städat hela lägenheten (aka. städat bort Bella) så nu sitter jag här i köket med mitt kaffe.
Det är helt otroligt så mycket katthår det blir av en långhårig katt.. Jag har haft olika katter i hela mitt liv, men aldrig har det varit såhär jobbigt med katthår. Långt katthår.
 
Det känns som att vi inte har städat på en månad, så mycket hår blir det fan på en dag. Jag kan inte plugga när det är stökigt, mår dåligt när det är stökigt hemma, jag måste ha det städat.. typ alltid..
 
Men nu har Bella åkt igen, hon gick inte alls ihop med Manson och på ett sätt är det skönt, för då slipper jag katthåret. Men hon var världens gulligaste katt, skulle alltid sitta i knä, alltid i sängen, kom alltid när vi kallade. osv. Som tur är så fäller Manson inte alls så mycket så det märks, taaack min älskade katt. WE LOVE YOU.
 
 
Min rubrik var inte så seriös, men just nu känns det så.
Slutar säkert med att jag har en långhårig katt om några år..!

Finaste

Min fina vän! Första gången på en häst, bra att våga sig upp på en stor häst då! Stolt över dig haha! Så duktig med allting.

Har även fotat våra produkter som den andra bilden visar. Längtar så tills vårt projekt blir klart, då jävlar.
Nu kommer bilderna säkert i fel ordning osv. Men blogg.se-appen suger.


cubase

Mycket plugg hela tiden och därav ganska seg uppdatering här. Men lägg till mig på instagram för att få bättre uppdatering på smycken och ja, en del annat med. Heter Nikah på instagram.
 
 
Cubase 7 - energidryck, inte många som har den!

Nya drömfångare

 
 
 
 
Denna sista är inte helt klar, därav trådar överallt.
Den är mer än dubbelt så stor dom de ovan.
 
Alla är gjorda på beställningar efter färger.

Punk

Sitter här och tillverkar smycken samtidigt som jag önskar att jag hade levt på "punkens tid". Fyfan vad roligt det hade varit. Min pojkvän har gjort en asbra cover på Masshysteris låt, dock får jag inte länka till den nu. Men ny kan lyssna på orginalet. Så jävla bra.
 

Drömfångare smycke

Nytt drömfångare-halsband.
Har även gjort flera drömfångare (ej halsband) men min dator jävlas med mig så jag kan inte lägga upp de idag. Blir kanske imorgon!

Har även mitt andra favorithalsband på mig på bilden, älskar det och använder det så ofta jag kan!
Om någon vill köpa så är det bara att mejla.
 
 
 
 
 

RSS 2.0