Nyår

Tänkte titta in här lite snabbt och säga gott nytt år sådär en kvart innan tolvslaget! Hoppas alla får ett underbart nytt år. 


Plantera

Igår var vi på mellandagsrock på James Rockbar. Där spelade A tribute to accept som är något band härifrån, Plantera som är ett Pantera tribute band och punkbandet från 80-talet - Asta Kask. 
Pantera är ju sjukt jävla bra, men eftersom de inte spelar längre så var det riktigt jävla kul att se Plantera. Gitarristen i Pantera, Dimebag dog på scen under en livespelning för er som inte visste. Gitarristen hade precis likadan gitarr som Dimebag, trummisen var även klädd i cowboyhatt och solglasögon som trummisen i Pantera brukade ha. Bra spelning.
 
Jag hade egentligen inte tänkt fota först, men ångrade mig när jag var där, hade tagit med kameran som tur är. Fler bilder kommer sen, men här är några få på Plantera!
 
 
 

Stallmys

Igår hade vi tävling i stallet, gymkhana då vi var 13 vuxna mot 9 barn. De vuxna fick rida på nordsvenskar, helt jävla underbara hästar, fyfan vad mysiga de är. Extra roligt att vissa vuxna inte hade ridit speceiellt många gånger innan, dessutom att stallägaren var med. (Sist red han på min och min kompis gamla häst och trillade av 3 gånger på 5 minuter.) Den svarta nordisen stod och laddade hela tiden genom att skrapa med frambenen och inte stå still, så jävla söt! Så nu kommer en liten bildbomb, dock inga snygga bilder eftersom jag var med och red samtidigt som jag var tvungen att springa och fota.
 
 
På kvällen skulle vi iväg till en släkting som fyllde år. Jag (m. mamma och syster) körde efter några andra i vår släkt dit. För att komma dit måste man köra på en väg som jag alltid måste köra på när jag ska hem. Mycket skog, inget viltstängsel och jävligt många krockar där med djur. Alltid när jag åker med min sambo där på kvällen så säger jag åt honom att "Hjälp mig nu att titta efter djur". Alltid. Alltid. Jag hatar den vägen när det är mörkt. Brukar köra långsamt (farthållare) med foten på bromspedalen för att kunna bromsa snabbt.

Då hände det jag absolut inte ville, ser ett djur till vänster som springer med en jävla fart över vägen, precis framför de andra i vår släkt, tänker och hoppas att djuret hinner förbi eller att de bromsar. Men nej.... Nu ser jag hela tiden bilden i huvudet med djuret som flyger upp med benen åt alla håll, djuret blir helt vitt, antagligen eftersom bådas strålkastare lyser på det. Att sedan stanna på vägen borde man inte eftersom vägen är så jävla smal och bilarna kör så jävla fort, men ett måste dock.. Det hade kunnat vara värre, jag är så tacksam att det inte var en älg eller något större djur, men eftersom jag har hatat den vägen i hela mitt liv och är livrädd varje gång jag kör där så blir allt mycket värre. Varför inte sätta upp viltstängesel när de vet hur många som krockar där? Dessutom måste jag köra dit idag igen..
 
 
 
 


Släpp aldrig in dom

 
 
 
 
Hittade massa snygga bilder på hästarna som jag tog i somras, att jag inte har tittat på dem innan?
 
Laddade tydligen bara in de i datorn, redigerade 4 bilder som var till Paulina och sedan sket jag i de andra fina bilderna..
Men jag hittade bla. denna på Maia (+1000 till) sedan hittade jag flera på Coccan när hon pussas, så jag tänkte att jag ska samla ihop alla pussbilder med henne och bara göra ett fotoinlägg med det, hon är ju så söt! Har blivit lite mycket hästbilder på senaste tiden, så jag lovar att jag inte ska överdriva.
 
Jag har varit ganska off här, eftersom jag har haft en (jävla) uppsats att skriva, men idag hade vi redovisning så nu är det klart. Har bara en till ännu större uppsats, redovisning och tenta kvar efter jul...
Men Maia hälsar att uppdateringen här kanske inte är så bra, men det uppdateras när det uppdateras... hehe. Nu ska jag dra ner till stan och köpa en julklapp!
 
 
 
Måste även tipsa om playlovelearn
Denna repgrimma på bilden har paulina gjort, underbart bra kvalite och passform, hon gör måttbeställda utan extra kostnad, allt handgjort och det finns massa färger att välja mellan!
 
 
 
 
 
 

I Will

Snabb snabb mobiluppdatering. Jag måste plugga så in i helvete så jag har inte så mycket tid de närmsta dagarna till något annat. MEN idag så fick jag ett efterlängtat paket. Åh. Visar mer när jag har fotat alla kläderna, men denna är verkligen min favorit tröja, mysig, underbart material, stoor luva och fin! 
 
 
 Började skolan FÖR tidigt idag, så titta inte på mitt smink.
 

Måste .. organisera

Så jobbigt när jag vet att jag har massa bilder i snön som jag fotade för flera år sedan, men hittar ej dem. Kan ju säga att jag hade inte så bra organisation för 2-4 år sedan som jag har nu i mina filer. Måste verkligen ta en dag till att rensa och organisera. Men det är inte så lätt att hinna när jag har sjukt mycket i skolan hela tiden.
 
Här får ni en fin bild från förra vintern i snön.
Hoppas att jag kan fota fina bilder denna vintern med och hoppas att snön stannar längre nästa gång den kommer.
 
Syrran och Cocette - som kan "puss" på kommando.
 

Första snön

Första snön kom i lördags, helt underbart. Katten blev alldeles till sig, måste visa en bild på det sedan. Jag tog på mig varma kläder och körde en runda, dock hade jag inte tid att köra så långt så det blev bara en runda vid industriområden (orörd snö <3) samt till stranden. Hade tänkt fota lite fina bilder på söndagen istället, men nej. Då försvann snön igen.. suck.
 
Körde även en timme nedåt i landet i söndags, och det var den värsta bilturen jag har kört. Fyfan. Alla bilar körde (på motorvägen) i 40 - 50 km/h upp och på hallandsåsen i ett långt led. Där är tre filer men INGEN körde om. Helt sjukt, såg bilar i ett långt led både bakåt och framåt så långt ögat kunde nå. Att dessutom blanda slask med spöregn gör inget bättre..
 
 
Snygg bild lite halvt underifrån. Att den vänstra bilden ser annorlunda ut än den högra är ett mysterium..
Men jag gillar min hårfärg, vinröd mot lila som jag strävat efter länge nu. (Jävla tjat om håret)

My crazy cat

Min knäppa katt. Hjärta. Han ser så rolig ut ibland, eftersom lite av hans haka/ underläpp är svart så det det ut som han är förvånad när han tittar upp, ser nästan ut som han har munnen lite "öppen". haha. Speciellt på den understa bilden!
Synd bara att det var mörkt ute och att jag hade kasst ljus i lägenheten..
 
 
 
 

Inkallning

Maia kan nu inkallning. Detta är bara några meters inkallning på filmen, men hon kan mycket mer.
Som ni ser på filmen så är det en miss när jag backar då hon ej koncentrerar sig fullt, men det är helt mitt fel eftersom jag filmade samtidigt som jag backade vilket medförde att jag själv inte kunde koncentrera mig 100% på henne.
 
Men här så backar jag, för att sedan stanna upp och kalla in henne. Dock är hon lite seg (eftersom hon är en left brain introvert häst) och därför svarar hon inte blixtsnabbt, men det gör inget - hon är så duktig. Får tillägga att vi inte har jobbat med detta alls länge. (Det regnade mycket så därför hon är ganska blöt)
 
 

Julstjärna med döskallar

Min fina julstjärna jag köpte igår.
Handgjord och döskallarna är i silvrigt glitter.
Passar perfekt i vår lägenhet, kunde inte ha hittat en bättre!
 
 
 

RSS 2.0