Armband, strass och häst

Snabbinlägg. Några nya armband jag har gjort, dock väldigt dålig bild men uppdaterar nog med en bättre sen. "Ringen" på hästens rygg finns det nu en berlock som en stjärna i, men jag funderar på att ta bort hela ringen istället. Blir snyggare så.
Ska även göra ett nytt döskalle-armband, likt det jag gjorde innan, fast med fler döskallar tror jag.
 

Halsband - madebyme

Nytt halsband i lite antik stil. (Funderar dock på att ta bort en pärla där innan döskallen)
Gjorde även ett armband till mamma som jag glömde ta bild på..
 

Hästar och vinter

Tog med kameran till stallet förra helgen. Cocette är så lätt att fota, till skillnad från min andra häst.. Så otroligt söt ponny är hon. Hon har lärt sig en massa konster, här på bild fick jag med en av dem, pussar på munnen när man säger "puss". Söt!
 

Black and White

"Never let your memories be greater than your dreams"
 
"It's better to be hated for what you are, than to be loved for what you´re not" - Kurt Cobain
 
 
Älskar svart och vita bilder, även om jag ofta föredrar färg, (ändring på det kanske) samt mitt objektiv. Hjärta.
En "Snabb" uppdatering, det är ju trots allt lördag. Fast en lugn lördag med underbart sällskap. Hjärta där med.
 
 
 

Made by me.

Nytt enkelt armband.
 

Invigning

Ovve-invigning igår. Ja.. Ni vill nog inte veta hur det gick till.
Men när vi var klara så hade jag keso innanför overallen och kläderna. Öl, cider, vin ovanpå. Samt ägg i håret och på overallen, säkert fler okända saker. Även kokta söndriga ägg i fickorna och någon gele-röd-sörja i någon ficka. Just det. Ättika överallt så det luktade som fan.
 
För er som inte riktigt vet hur det går till med invigning. Sammanfattat, fick gräva upp overallerna som låg i en "sandlåda" (volleybollplan), då var overallerna dränka i diverse saker. Fick ta på oss dessa illaluktande overaller, så redan då var det ej så mysigt... Efter detta så fick vi sätta oss i en fyrkant med ryggen mot varanda, då gick staben och tvåorna och hällde över all möjlig alkohol, ägg, keso, filmjölk m.m. på oss. Sedan var vi invigda, illaluktande och iskalla. Men en sjukt kul dag som aldrig kommer att glömmas.
 
Jag tog ingen bild på hur min overall såg ut när jag kom hem, utan jag ville duscha direkt. Men här är två bilder på detta, är med lite på sista bilden, men det syns inte så bra. Ville inte lägga ut bilderna utan personernas tillåtelse, därav fina ansikten.
 
 
 
 
Overallen på tork i duschen!

Mina smycken

Spammar med lite fler smycken jag har gjort.
Imorgon är det invigning av våra overaller i skolan.. undra hur det ska gå, ska ägna oss åt det mer eller mindre hela dagen!
 
 
Halsband
 
Armband i antik stil
 
 

RSS 2.0