Paradise

Gjorde ett halsband mellan pluggandet. Det är ju bara bra att ta pauser ganska ofta för att kunna lära sig mer, har jag hört.. men.. kanske inte ofta som jag gör. Men men. Jag älskar halsbandet, har bara gjort armband innan, så det var på tiden för ett halsband. Snyggt enligt mig!
 

Round and Round

Vädret är sämst, jag ville ha kvar snön, nu blir jag blöt om fötterna så fort jag går utanför dörren. Massa plugg har jag med, skolan nu snart. Saknar mina vänner hemifrån som bara den, eller ja, nu är ju några utspridda lite överallt i Sverige och Damnark. Men jag saknar dem, även fina tjejen i Kalmar. Nu ska jag sluta vara så negativ.
I eftermiddag ska jag hjälpa min fina vän Eja med flytt. Hon kommer äntligen flytta in till stan och bara fem minuter från mig. Nice.
 
Imagine Dragons - Radioactive

Mina drömfångare = kärlek

Manson

Manson ville vara modell idag.
 
Har varit ute på stan och frågat folket några frågor vi behöver till vårt arbete i skolan. Fyra snabba frågor, men ändå trodde många säkert att vi skulle sälja något (fast vi sa att vi kom från H.Högskolan). Så otrevliga vissa är, helt sjukt, t.om. elaka mot oss fast vi var hur trevliga som helst (även om det absolut inte är en nyhet att människor beter sig så). Ville slå in skallen på dem ibland. Men tackar att det finns vissa trevliga som kunde hjälpa oss att komma någon vart!
 
 

Prinsessa

Kvalité på bilderna är den sämsta, samt något öra kunde ju ha varit med på någon bild. Men de är så mysiga och både min prinsessa och prins finns med. Kärlek.

 
Maia ville inte riktigt vara så seriös..
 
Photoshop kraschar hela tiden, så vissa bilder är lite för mörka osv.

Smoothie - Mango

Idag var det första "riktiga" dagen i skolan efter jul, lång och tråkig föreläsning så jag gjorde mig en god smoothie när jag kom hem. Har äntligen köpt mig en stavmixer nu, så har testat ett antal olika smoothies.
Just denna är värd att skriva om, så god blev den!
 
Mixade:
Mango
Kiwi
Banan
Mango och passiounsfrukt juice, utan socker
Vatten
 
Värd att testa. (men endast en kiwi, blir för mycket annars)

Tolkning i snön

Längtar till lördag och söndag då jag äntligen kan rida i snön på min prinsessa.
De få veckorna i december då det var snö så hade hon inga snöskor så kunde inte rida då, vilket vi ska ta igen i helgen om bara snön lyckas stanna kvar.
 
En bild från januari 2010. Den dagen var helt underbar!
Jag och min prinsessa i full fart.
 

Armband, made by me

Måste visa några av mina armband som jag har gjort.
Har gjort fler, men bilderna på dem finns just nu i kameran.
 
 
NU ska jag plugga igen.

Army of me

Jävla tentaplugg. Så jobbigt och tråkigt, det är egentligen intressant och roligt att läs om, men bara för att det är en tenta och två jävla böcker jag ska kunna så blir det inte så intressant och roligt längre...


Sparks

Lyssna!
 
https://soundcloud.com/apriladmin/sparks

 Av: Johannes Nyström
 
 När det är som bäst

 
 
Fixat hos två hästar, ridit två hästar. Underbart.
Jag och Maia gav oss ut på en härlig, mysig tur i den kraftiga dimman.
Såg ingenting, tur att vi båda kan vägarna utan och innantill.
 
 

fire


Jan. 02, 2013

Bilderna hamnade i fel ordning i förra inlägget. Med "Min tjej" så menade jag såklart min häst Maia.
När jag publicerar inlägg med mobilen så brukar det bli helt fel och det går ej att redigera efteråt. Nu - sova.


Jan. 01, 2013

Gott nytt år alla fina. Tänkte lite extra på min fina tjej igår vid tolvslaget. Men som tur är så brukar hon inte vara så rädd. Min fina syster var på besök en natt och Manson älskar henne.


RSS 2.0