Idioti


Vår katt kom tillbaka idag! Hon sprang raka vägen in när dörren öppnandes. Underbara katt, hon hade nog inte fått kärlek på en hel månad nu, som hon njöt. Berättar hela denna jobbiga historien någon annan gång! Nu är jag bara glad att ha tillbaka henne.

 

 

 

Och du. Jag ska ha en ursäkt. Idiotiskt var det, som Han sa.

 

 

 


Emmaboda

Jag mår så bra. Emmabodafestivalen var så fantastisk underbar. Åh. Jag vill dit igen. Helt galet var det. Träffade två av mina bästa kompisar, varav en om jag inte träffat på 3 år.
 
Dansa till jävligt häftiga lasershower.
Tappa telefonen i friterade bananer med glass - NÄR vi spelade in en film. haha!
Sveriges friaste festival, kunna ta med dricka överallt och bo bredvid scenen.
Titta på stjärnorna mitt i natten med bästa sällskapet. Självklart var det helt stjärnklart.
Norskar som fick prata engelska bara för att det är så svårt att förstå.
Skratta åt sjuka brudar. (även våra mammor skrattade haha)
En som tror att han är kär i henne fast han aldrig har varit det. Han har alltid varit hög när han varit med henne och ljugit för henne om det. Även sista gången de sågs. haha. Han skulle aldrig erkänna det. En som tycker att håret är sönderblonderat bara för att hon är avundssjuk på hennes kille hon var med. Vi har så himla bra hållhakar till båda, men jag har inte använt min eftersom det sista jag vill är att förstöra för någon, till skillnad från vissa andra som tycker att det är roligt. Fias hållhake är även jävligt bra, men hon är som mig - hon vill inte förstöra. Det är så jävla skönt att ha träffat en sådan underbar tjej om henne. Hon är så jävla bra. Vi hade så jävla roligt. Har alltid det. Jag kan dö lycklig nu.
 
Emmabodafestivalen nästa år med är ju ett måste. åh.
 
 
 

Sammanfattning av Metaltown

Metaltown var helt underbart. Fyllde verkligen på min energi något enormt och jag kom hem gladare än någonsin. Här kommer en liten sammanfattning med bilder.

Danzig börjar jag med. Jag började nästan gråta i slutet och det har ALDRIG hänt mig innan. Danzig började med sina låtar med sedan... spelade de ett Misfits-set, då gitarristen Doyle Wolfgang von Frankenstein kom in, spelade tillsammans med Glenn Danzig som slutade i Misfits i slutet av 80-talet/början av 90, han var hela Misfits. Det var en otrolig upplevelse att få se detta. Jag visste att han skulle spela några låtar, men trodde aldrig att Doyle eller någon från Misfits skulle vara med! Jag kan fortfarande inte släppa detta, helt underbart. (Doyle är han utan tröja och Glenn, han andra)


Ghost. Jag hade längtat något enormt att få se dessa spöken. Stod nästan på första parkett och detta var även jävligt bra! Underbar och annorlunda känsla de förmedlar. Måste absolut se igen.


Slipknot. Hade sett fram emot detta men trodde aldrig att det skulle vara så bra som det var. En jävla show bjöd de på samt sjukt bra musikaliskt. Bästa avslutet på fredagen!


Korn. Jag ville mest se dessa för "att se". Lyssnade mycket på dem i högstadiet men inte riktigt så mycket nu efter. Men jävlar vad bra de var, tänkte bara se några låtar men vi stannade till en av de sista låtarna istället. Bästa avslutet på lördagen!

 


Även Danko Jones var över förväntan, mest för att han snackade så himla bra och fångade verkligen alla människor.


Dessa band var det bästa med Metaltown men det var även fler band som var väldigt bra. Hade underbara dagar tillsammans med pojkvännen, så glad att jag fick uppleva detta med honom. Han visade mig även Göteborg lite, vilket måste göras om snart igen!


RSS 2.0