Det jag kallar underbart

Denna veckan kommer att bli bäst! På tisdag så ska vi se Def Leppard på Sofiero. Sofiero, där jag och Johannes såg våran första konsert tillsammans och även den första gången vi träffades, för ungefär tre år sedan om en månad. Otroligt mysigt där.
 
Sedan på torsdag till lördag så är det Metaltown i Göteborg. Åh vad jag längtar. Motörhead, Ghost, Katatonia, Slipknot, Hardcore Superstar, Danzig, Korn..
Dock väldigt jobbigt att Ghost kommer att spela nästan precis samtidigt som Katatonia.. Jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det, får väl bli hälften av varje.... JOBBIGT. Båda är sjukt jävla bra. Danzig ska även bli kul att se eftersom de kommer att bjuda på ett "Misfits-set".
 
Jag är otroligt glad att jag nu har ett jobb där jag KAN ta ledigt, så jag kan göra sådana här saker.
 
Förra året så var det kanske bara 3 band som jag verkligen ville se, men i år är det så mycket mer och bättre! Dock hade jag velat se Marilyn Manson där iår igen, det var riktigt bra förra året.
 
Fin bild på mig och Maia med en fin fotograf. Som gillar att klippa av hästens öron. Söt.
 

Du sätter höstsolen i eld

Hade en mysig midsommarskväll, blev en del dricka, eller rättare sagt all möjlig sprit stod framme på bordet. (Men jag är lite kräsen och gillar inte konstig Falu brännvin som vissa andra gör..) Tror att det är första året på hur länge som helst som jag är ledig hela midsommar. Skönt. Mindre kul att vår katt "sprang bort" på midsommar..
 
 
 
 
 Kärleken och Kusinen <3
 
 
 
 

Spirit

Fotade några bilder till Paulinas webbshop. Gå in och titta på playlovelearn.se Hon säljer repgrimmor, halsringar, indianhack m.m som hon har tillverkat själv. Jättefint och jättebra! Älskar färgen på repgrimman jag fick till Maia, har alltid velat ha någon fin svart/vit men alltid bara hittat andra färger. Supernöjd är jag verkligen!


Mer Oktoberregn

Jag. Måste. Fota. Live. Igen.
 Jag var inte så sugen på det i början, men jävlar vad roligt det var, att jag gillar mina bilder blir dessutom ännu roligare och jag måste absolut fota igen!
Drömmer om ett bättre objektiv..
Nu hade jag ett som ej går att zooma med, mer arbete men bra bilder ändå. Älskar det, dock på konserter så är det aningen lättare att ej ha fast zoom om man inte kan vara så flexibel...
 
Några fler bilder, hästbilder kommer nästa gång.
Sämre kvalité på bloggen eftersom jag inte har orkat att anpassa bilderna hit..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktoberregn

Oktoberregn live idag på Kajskjulet, ni som inte var där missade något, men kom nästa gång istället. Ni får två bilder därifrån, Gå in och gilla på facebook och lyssna på musiken, den var väldigt uppskattad!!
 
 

Apport

Var så glad igår över att vi hade fint väder hela dagen, hemma i höganäs så åskade det. På kvällen satt vi på stranden tills det blev kolsvart ute och tittade på blixtrarna som var över danmark, (väldigt mycket åska där) så mysigt var det. Cykla hem på kvällen i mörker men ändå inte behöva ta på sig jacka eller liknande. Men nu åskar det här så vi får väl det idag... Men det är ju mysigt, får bara hoppas att min pojkvän inte blir träffad av blixten nu när han cyklar hem från jobb..!
Här får ni en bild från igår och film när min katt Manson hämtar ett tottaband till mig, apport med totteband (läs. hårsnodd ni som ej kommer från skåne).
 
 
 
 
Väldigt dålig kvalite med mobilen, samt dåligt filmat.

RSS 2.0