Nytt projekt

Längtar tills tentan på tisdag är över så jag kan göra smycken! Har några beställningar nu som jag verkligen vill göra.

Vill även ha påskhelgen då jag är ledig och kan rida och träna på mitt nya projekt. Nytt projekt som jag känner att det är jag, det ska jag hålla på med. Det handlar om hästar men mer säger jag inte. Visar sig kanske lite längre fram.

Nej, nu måste jag plugga.. Suck.


Handgjort

Nytt halsband, goth, rock inspirerat. Helt klart en ny favorit.
 
Armband till Marcella.
 
Allt är handgjort av mig.
 
Om någon vill köpa så är det bara att mejla/ facebook.
Adress finns under kategori "kontakt".

Bella-Luna


Bekännelser

 
Jag fick denna utmaning utav Yohanna, och jag ska bekänna åtta saker och sedan utmana fem nya personer.
 
 
✭ Jag hatar spindlar så enormt mycket, jag kan inte döda de med papper. Om jag skulle trampa på en spindel så tror jag den ska krypa igenom skon. Om jag dammsuger upp dem så tror jag att de kryper ut igen. Jag sätter ett glas på de och hoppas att de dör av syrebrist tillslut.

✭ Jag har alltid hatat mina fräknar, alltid försökt täcka mitt ansikte när jag solat. (Får ganska många på sommaren) Men fram tills förra året så har jag insett att jag inte kan göra något åt det och tycker nu om dem, vill istället sola mitt ansikte så ofta jag får möjlighet.
 
✭ Min första bästa kompis på dagis var en kille, bästa kompis på lågstadiet var en kille. Jag har alltid tyckt att det varit lättare att ha kill-kompisar, många tjejer är så överdrivna och blir sura för minsta lilla. (Men jag älskar mina tjejer)
 
✭ Jag är ganska lugn av mig och försöker att inte bråka med någon eftersom jag tycker att det är onödigt. Men det gör istället att jag kan bli riktigt jävla sur och se svart när det väl är något.
 
✭ Jag har som dröm att vara egen företagare, en bit på vägen till det kommer kanske snart uppfyllas.
 
✭ Jag hatar poliser. Hatar. Behöver inte säga mer.
 
✭ Har gjort en del saker i mitt som jag inte är stolt över, MEN jag ångrar inget eftersom det har format mig till den personen jag är idag. Jag tycker inte att någon ska ångra något, utan istället se det som en del av livet.
 
✭ Det är inte alls många som vet vad jag har varit med om. Om någon från ex. skolan här hade fått veta det så tror jag att de hade blivit jävligt förvånade.
 

Dessa fem bloggare utmanar jag:
Jag vet inte direkt vem som läser min blogg, så jag utmanar de som vill!
Dock måste jag ju utmana Rebecka !

Tentadöden

Dör tentadöden. Detta är nog den svåraste "att-plugga-till-tentan" vi har haft. Har nästan ingen aning vad det är för något jag ska plugga in från hela boken. Annars brukar jag oftast ha ett litet hum om vad som kanske kan komma.

Men jag är glad för min fina familj som bilderna representerar. Älskar översta bilden till vänster.

Nu ska jag avlida lite till, ni får väl se om ni hör av mig snart igen. Om ni gör det så har jag en jävligt bra designidé på ett halsband som jag måste göra.


Made by me.

Ormarmbandet är en ny favorit.
Samt ett fint flätat läderarmband för de som gillar rosa, döskallar, stjärnor m.m.
Håller på med en ny smyckesblogg, länkar så fort den är klar!
 

Tips - billigt snyggt bord

Mina nya favoritljusstakar, favoritbord samt favoritfilt i bakgrunden.
Bordet är egentligen en kabelrulle, men är skitsnyggt att ha som bord. Billigt och bra, gäller bara att hitta en kabelrulle. Har sett flera som har målat dem vita, riktigt snyggt, dock älskar jag den gråa slitna stilen så jag behåller det såhär.
 
 

Tröjan - kärlek

Måste visa, har beställt snyggaste tjocktröjan. Blev kär direkt.
Stor stor luva dessutom <3
 
 

All The Worst

Kass uppdatering, har haft finbesök från onsdag så jag är helt slut nu. Vill skriva en del väldigt personliga saker här, men tvekar samtidigt ganska mycket eftersom det kan vara sådana saker som jag egentligen inte vill ska komma ut, även om jag vill det nu. Funderar även på att starta en ny blogg med endast mina smycken, så ni slipper dem här..?! Får se vad som händer! Uppdaterar bättre när jag har mer tid över.
 
Fotade nattfoton för någon vecka sedan med Jenny, har inget bra zoomobjektiv tyvärr därför är det dålig kvalité på bilden, den är dock bättre på datorn när blogg.se inte har förstört bilder ännu mer.

RSS 2.0