Programmering

När jag väl hittat ett språk som jag gillar och kommer att fortsätta arbeta med, då tänkte jag att jag skulle vara klar i tid. Men nej, då ska vi tvunget ha med flash, jag klar med allt förutom det jävla flash. (Jag kommer alltid hata flash) Om det inte är fullt av error över hela skärmen (typ) så står det ingenting, allt ser bra ut, men det fungerar inte.
Så detta är vad jag har gjort hela dagen sedan 8 imorse. Positiv jag känner mig. Är lagom trött!

 

En jävla massa recept på smoothies har jag iallafall.

 


Hästtjejer

 
Tog mig lite tid nu efter duggan och tittade på vem "havrepappan" är, som en del hästbloggar klagar så mycket på. Förstår storbloggarna när det gäller inlägget som pikar dem, men herregud vad jag skrattade när det gällde vissa inlägg. Jag var tvugen att kopiera lite, mycket text, men ni som själv är hästmänniskor, känner någon hästmänniska bra eller är tillsammans med en hästtjej, LÄS!
 
 
 
Som kille så lär man sig ganska snabbt i livet att ordet nej som en vit lögn funkar ganska bra i många lägen. Ni vet själva alla de där frågorna som tjejer ställer som enbart kan besvaras med ett nej om man vill överleva: ”Ser jag tjock ut i den här klänningen?” ”Har jag tjockare ben än andra tjejer du har varit med?” och så vidare. Det enda svaret kan möjligen kan vara gångbart är nej.
 
Samma sak gäller hästtjejer, men frågorna är ofta av en annan sort: ”Luktar mitt hår jättemycket häst?” Du tvingas köra ner näsan i håret och du känner hur dina armar domnar av den stickande hästlukten, men svaret blir givetvis ”Nej, du luktar gott!” Eller ”Gör det något om jag skippar duschen, för jag är så himla trött efter en hel dag i stallet?” Du svarar, naturligtvis, som kille nej och sen du vakar mitt i natten av en mardröm att du blir klämd till döds under en häst och du vaknar helt kallsvettig och inser att det är bara din hästdoftande flickvän som lagt sig lite för nära dig i sömnen.
 
Regel nummer två: Ingen häst i stallet är bättre än din flickväns häst och ingen rider bättre än vad hon gör. Det spelar ingen roll om så Tortilas (känd häst) står i boxen bredvid din flickväns feta ponny. Hennes häst är ändå finast och hon rider bäst i hela världen, punkt.
 
Ett bra sätt att undvika irritation och konflikt är att lära sig hennes kroppsspråk. Hon förväntar sig att du skall veta vad hon vill genom sitt kroppsspråk och sina ljud. Det är inte ovanligt att en hästtjej ”smackar” på dig om hon tycker att du går lite långsamt eller att hon med en bestämd knuff i sidan visar dig vart hon förväntar sig att du skall befinna dig.
 
Att åka till hästen tar två, sex eller tio timmar, så är det bara. Du har två val, åk med till stallet eller njut av din egen tid, men gnäll inte!
 
Skaffa dig en hobby, och här kommer en av de stora fördelarna med att vara ihop med en hästtjej. Det spelar ingen roll vilken hobby du skaffar dig. Din hobby kommer ändå alltid att vara billigare än hennes, och därför kan hon inte protestera. Ta ett helikoptercertifikat och ta din egna, privata splitter nya helikopter till jobbet. Jag är ganska säker på att försäkring för en helikopter är billigare än en ordinär hästförsäkring.
 
 
 
Så jävla bra. Mycket mer finns på hans blogg.
 

Kontrast

Jag har egentligen inte tid att skriva, jag tror bara att jag borde göra det istället för att plugga... svarar på era kommentarer sen när jag "har tid" att sno lite pluggtid igen.
 
Bild: Resan hem från Stockholm.
 
För att citera Frej
En ny matcho-generation av poliser har nu börjat.
Polisen som tittat för mycket på tv-serier,
blivit för hatskadade av det rådande samhällsklimatet
eller bara haft Göran Lindberg som lärare på kadettutbildningen.
 
På stationen ljuger dom om mina rättigheter..
Eftersom polisen jobbar efter generaliseringsmodellen blir fattiga människor deras primära måltavlor.
osv.

Enda bandet som jag gillar som är en stor kontrast mot den andra musiken jag lyssnar på. Ny låt ute nu som de har gjort med Movits. Bra. Nä Mathilda, vi måste se Maskinen igen, deras konserter är bäst.
 
Ska sluta snacka skit och göra sådana inlägg, vet själv hur tråkigt det är att läsa, MEN allt är roligare än att plugga.
 
 

80 - kalas

I helgen var det 80 års-kalas som jag var tvungen att gå på, men på ett sätt så var det ganska skönt att komma bort ifrån pluggandet lite. Vi kramade även hästarna sent på kvällen i solnedgången innan vi åkte hem, det var helt underbart. Måste även nämna att jag älskar min röda färg nu, därav en bild på bara håret. Har köpt en ny färginpackning som är tusen gånger bättre än Revlon.
Jag har inte använt permanent färg sedan nyår 2011/2012 och det känns så bra! Använder endast väldigt snäll toning tillsammans med färginpackning och får det ändå så rött.
 
Hade precis redovisning för vår webbshop, den är klar för inlämning, nu ska vi bara fixa det sista innan den är helt klar för er!
 

Här ovan - tre älsklingar på samma bild.
 
Bilden ovan hade ju varit perfekt om det inte varit för människorna runt. Precis en sådan bild jag alltid velat ha på oss, bara det att vi aldrig tar bilder på oss, nu var det min pappa!
 

Sthlm

Stockholm var kul, köpte inte så mycket men det var så fint och mysigt på vissa ställen. Ett antal annorlunda affärer vilka jag mest gick i, det är roligast att gå i affärer som inte finns hemma! Friday's finns även överallt i Stockholm känns det som, närmsta härifrån är väl i Malmö eller kanske Göteborg, så vi satt där första kvällen, uteservering men ändå varmt och skönt! Några bilder kommer sen när jag sitter vid datorn.

Igår var jag dock sjuk och kunde knappt sitta upp, så jag måste plugga riktigt mycket idag.. Jobbiga veckor innan sommarlovet.
Men vi två ska snart till Stockholm igen, längtar!


Bye Bye

Nu åker vi till Stockholm, första gången för mig. haha, om jag bortser från mellanlandningar i sthml då. Det ska bli kul! Måste tänka på plugget egentligen, men nu kan jag inte det för jag orkar inte bära med mig datorn, skönt ändå.
 

HJÄLP - photoshop

Mitt photoshop stänger sig hela tiden när jag öppnar stora blder eller raw-filer i det. Då stänger det sig "photoshop har slutat att fungera ...blabla.." samt utforskaren stänger sig, även webbläsaren ibland. Det stänger sig så fort jag försöker öppna en bild och då måste jag starta om datorn. Jag har kört med "det livsfarliga knepet" när det gäller photoshop (shift + ctrl + alt) men det hjälpte inte.
Det är ej ram, datorn är uppdaterad och rensad. Flash, Illustrator, bridge fungerar. Just det. När photoshop och utforskaren stänger sig så stänger aldrig programmet adobe bridge ner sig? Det är installerat under samma "adobe master collection".
Inte för att jag räknar med att få hjälp här, men kan alltid fråga, någon som vet vad det kan vara?
 
 
Annars pluggar hela jävla tiden, (känner mig som en zombie) på både roliga och tråkiga saker.. Detta är ett av de roliga projekten som jag precis har börjat på, därför är bara lite av designen klar och loggan ska vara felstavad.
 
 
Det andra roliga projektet vi gör nu är vår webbshopp, snart klar! Jag länkar självklart direkt när den är klar så ni kan börja shoppa våra handgjorda smycken! Tänkte även visa lite av mina projekt jag har gjort i skolan sen.
 
 
 

Smycken

Lite nya bilder på mina smycken och drömfångare.

Armbandet jag har visat innan, men här är alla tre färgerna tillsammans, somrigt och fint! Har även silverband.
 

 
Mycket läder, rostfritt så det går bra att duscha med utan missfärgning, dock inget jag skulle föredra. Både till killar och tjejer.
 

 
Mina fina drömfångare här, fick bli en med höstfärger även om det snart är sommar..

RSS 2.0