Tips - ansiktsskrubb

För ungefär tre veckor sedan testade jag ett recept på en ansiktsrengöring som Bela har gjort. (Mina kompisar som såg det och pojkvän undrade vafan det var för smörja jag hade, haha)
 
Jag gillar verkligen "naturstuff" men ansiktsrengöring är jag väldigt noga med. Jag har en dyr just nu som jag har älskat sedan första dagen jag köpte den, men jag ville ändå testa denna för att se om det fungerade. Var väldigt skeptisk till en början.. kroppsskrubb och andra saker har jag inget emot, men till ansiktet...
Måste säga att jag är väldigt överraskad! Ansiktet blev väldigt lent och porerna minskade.
 
Så detta ska jag fortsätta med, dock så kombinerar jag det med min köpta ansiktsrengöring på kvällen när jag tar bort smink och denna på morgonen. Kommer nog aldrig kunna låta bli min andra rengöring helt...
 
Läs detta inlägg om ni vill veta hur man gör, testa, det är värt det!
 
 
 

Konsertbilder

Idag gjorde jag min sista tenta för denna period. Underbart känns det, dock så har jag en inlämning kvar som jag sitter med nu, men jag hoppas att den inte tar allt för lång tid. Men det blir ganska dålig uppdatering när jag har mycket i skolan.
 
Vi har även utvecklat vår smyckessida och jag tänkte egentligen visa några bilder på hur den ser ut nu, men om vi ska lansera den sen så borde det vara lite hemligt. Det är även därför jag har haft ett litet uppehåll i min tillverkning av smycken. Har inte direkt haft någon tid över.
 
Den 18 oktober spelade som sagt oktoberregn och Amaryllis. Jag var fotade så jag tänkte visa några bilder nu. Alla är dock ännu inte färdiga, har som sagt inte haft tid. Här kommer en liten samling!
 
 
 

Precis, exakt.

Oktoberregn spelade igår, så jävla bra alltså. Jag har tyvärr inga bilder på mobilen förutom denna som jag har snott. Han är så jävla snygg. Fyfan, väldens bästa. Åh. Nog om det. Fia är här nu och hon är med så jävla bra. Vi har det så roligt tillsammans och är lika på många sätt. Mycket är bra nu, underbara liv. Nu ska jag sova. (Verkar som jag är full när jag läser detta, men så farligt är det inte.) 
Glöm ej

Missa nu inte Oktoberregn och Amaryllis imorgon!
ca 22 på Kajskjulet. Kom dit. Längtar, det gör jag.
 
 
Och imorgon.. då kommer min vacka vän!
 

~ jag lever mitt liv nu, med någon som älskar mig ~

 Solnedgång i augusti.
 
 
Han har fått mig att tro. hoppas. att verkligen hoppas och tro. På att det går att lita på en människa igen. Och jag kommer kunna lita på Honom.
Att vara så naiv. När han ville ha en annan. När han hade en annan. Samtidigt. Du skulle aldrig litat. Jag förstår.
 
Jag har med varit naiv. Jag litade på dig. Jag sa åt Honom att, flera gånger, ringa dig för det hade gått lång tid sedan sist. Jag var mån om eran vänskap. Vad fick jag tillbaka? Idioti. Svek. Men nu är jag glad för det. Du fick mig att inse vad du är för person. Nu har jag makten. Nu kommer jag att använda makten. Lita aldrig på någon.
 
Ja det värsta är att du förstår
Du har gått samma vägar som jag går
Och bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår
 
 
 
Jag lever mitt liv nu,
med någon som älskar mig
och jag älskar honom
kärlek.

800 grader

Under en längre tid så har "svar till mig" ej visats, fast jag har fått svar. Detta har tydligen varit problem hos flera. Drygt när blogg.se har fixat en bra funktion - så fungerar den inte. Men idag fick jag upp flera svar till mig som jag egentligen hade fått för flera dagar sedan/ veckor. Så får hoppas att de har uppdaterat funktionen nu så den fungerar!
 
Min hårfärg ser ut som skit nu, vilket ni ser på bilden.. (Fast liknar lite misslyckad ombre, hehe) Måste göra något åt det, men vet inte vad jag ska färga med nu när de har slutat sälja min färg.... Vill inte direkt förstöra med att färga permanent hårfärg, när jag har klarat mig utan det i snart 3 år.
 
Lite ego-bilder, men åh. Mitt objektiv. Djupet. Längtar tills fredag..
 

Kattjävel

Först försvann min två meter höga växt, jag vet inte vad den heter men den har massa små blad som fladdrar. Okej. Jag kan tänka mig att min katt tyckte att den var rolig eftersom han trodde att växten lekte med honom. Att han kunde förstöra en sådan stor växt så snabbt visste jag dock ej.
 
Men nu inatt så har han förstört min växt som är 1.5 meter hög. Dock harde den tjocka blad och en stamm på 1-1½ cm, så jag trodde ej att den skulle vara lika kul, det hade ju klarat sig i ett år. Men han har bitit av stammen/ hängt sig i den, så den är helt knäckt. Dessa tjocka bladen ligger över hela lägenheten. Han väljer mina finaste växter istället för sitt kattgräs, men han vill väl visa att han ska ha fina saker... hehe..
 
Tror bestämt att han inte tycker att jag ska få ha några stora växter längre. Nu är ju alla stora borta...
Kan säga att han var inte så populär imose kl 8...
..men han är ju så söt...
 
 
 
 

Stockholm

Stockholm var helt underbart. Den bästa helgen på länge. Jag kan inte förklara det, men det var så skönt att bara göra vad vi kände för, ta det lugnt, träffa de personerna vi kände för och att vara med den bästa och vackraste personen.
 
När vi kom dit så var klockan redan så mycket så vi gick och la oss nästan direkt.
Dagen efter så var vi i stan hela tiden. Vi var nog överallt, norr, söder, väst, mitten och ja. haha. Vad man nu kallar allt. Köpte en helt underbar vinterjacka som är svart med leopard på, måste fota den och visa.
 
På kvällen åt vi på godaste Texas Longhorn i gamla stan, sjukt bra service och jävligt god mat. Sedan gick vi på några uteställen som jag inte kan nämna vid namn, men där var även sjukt mysigt.
 
På lördagen åt vi frukost med bekanta, sedan drog vi till musikmässan. Roligt till en början och intressant föreläsning om ljudteknik, men mässan var mycket mindre än vi hade förväntat oss.. Så vi bestämde oss för att hoppa över det dagen efter.
 
Lördagskvällen stod vi i valet mellan att dra ut till stan eller bara vara "hemma". Det regnade och var kallt så vi stannade "hemma" istället. Ingen tv på rummet, ingen sprit, inga spel, ingen dator.. ja, vi hade en säng, ljus, en spegel och ett bord på rummet. (Några fjortisar hade bestämt sig för att ta över den andra delen av lägenheten.. med rök, sprit, musik och skit.) Annorlunda att inte ha något som man oftast brukar underhålla sig med. Men vi gjorde det bästa utav tiden och spelade spel, frågelekar och annat mys. Det var fan nästan bästa kvällen. Ärlighet.
 
Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag hade kunnat tänka mig att bo i stockholm. Dock lite utanför, som där vi bodde nu.
 
 

Tips - svarsfunktionen

När blogg.se införde "svara" funktionen så blev texten (är) i vanligt tråkigt "times new roman-typsnitt", svart, ja tråkig och ful. Jag satt och letade överallt i koden för att kunna ändra denna text. Men det finns inte eftersom funktionen är ny. Har sett att många bloggar fortfarande har kvar texten såhär och därför tänkte jag dela med mig ett tips om hur ni gör om ni även vill få den texten snygg!
 
Det är bara att leta upp stilmallen och klistra in:
.response, .response-by
 
efter:
.commenttext {
 
 
sätt ett kommatecken mellan. Det ska alltså se ut såhär:
.commenttext, .response, .response-by {
 
 
Om ni vill ha annan stil på den texten, så är det bara att kopiera all kod från .commenttext, klistra in under och skriva .response, .response-by istället för commenttext.
Visar här under hur jag har gjort. Om du gör på detta sätt så kan du även ändra färg på text, storlek, kursiv osv. Lätt att fixa och mycket snyggare!
 
 

Stockholm

Imorgon vid denna tiden ska vi hoppa på flyget. Ska bli så underbart. Vi hade egentligen tänkt att åka på fredag, men vi åker imorgon istället så vi har hela fredagen i Stockholm. Har inget alls planerat på fredagen, så det blir väl mest att gå i affärer och ha det mysigt!
Ska bli skönt att ta en paus i pluggandet, behöver det. Jag längtar.
 
I lördags spelade Lillasyster på James rockbar, väldigt bra faktiskt. Jag har inte lyssnat på de så mycket innan, men tycker absolut att de var bättre live.
 

Den mörka sidan..

Förra veckan hittade jag en affär som är mig. Måste beställa. Helt kär.
Min pojkvän älskar med kläderna, passande att ha samma smak!
 
Här är några kläder från sidan, så ni som med är lite "mörka" (som Mathilda skulle sagt) som mig, ni måste kolla upp sidan! En t-shirt med snyggt tryck kostar exakt 154kr - inte alls så farligt. Frakt ca 100kr, inte så mycket med tanke på att det inte är från Sverige.
http://blackcraftcult.com/
 
 
Tröjorna med katter är så jävla söta!

RSS 2.0