Massa häst - natrual horsemanship

Den vackraste låten till en helt underbar video. Ett måste att se.
 
Jag önskar att jag hade lite mer tid att jobba med detta.. men för att se det positivt så har jag lärt Maia en jävla massa som hon absolut inte kunde innan, samt min syster och jag tillsammans har lärt Coccan.
Jag rider mest Maia utan sadel och utan träns nu. Sist red jag Maia på en stubbåker, dock hade jag repgrimma och tyglar i den, eftersom hon kan vara ganska tokig där. Ville inte ta någon större risk första gången jag testade det. Men det gick över förväntan! Så stolt över henne. Hon ville springa iväg en gång, men lugnade sig otroligt snabbt. Jag har haft som ett mål att kunna rida ute på en åker så fritt, så det känns underbart att det gick så bra första gången.
 
Måste dock arbeta lite mer från marken, exempelvis lära henne att vända genom att snurra med fingret osv. Men ni som känner Maia vet att hon gärna står still om hon får. Så jag räknar med att det tar lite längre tid.
 
Coccan är dock lättare att lära och en aning piggare så där går det riktigt snabbt med alla konster. Mamma hade inte riktigt timingen när hon fotade och därför blev det ingen bild då hästarna skrapade med benet samtidigt.
Titta på videon, helt underbar. (Ni hästfolk)
 
 
 
 
 
 
 
 (Dåligt med bilder i olika storlekar, men blev så när jag tog ena bilden från instagram)
 

Snart Stockholm

Stockholm börjar närma sig, jag längtar. Tro det eller ej, men det ska bli ganska kul att vara på en musikmässa - första gången. Men det förvånar mig inte om jag ändrar mig när min man ska testa alla gitarrer som finns... Men som tur är så finns det ju ganska många affärer i Stockholm.
 
 
Oktoberregn och Amaryllis spelar på Kajskjulet den 18 okt. KOM DIT.
Gjorde en affisch igår till Amaryllis.
 
 
Lägger även upp Oktoberregns affisch. Fast den har min pojkvän gjort.
 
 
Lyssna på Oktoberregn här.
 
 

Cosy day

Jag saknar de varma dagarna, balkongen mitt i natten och kunna gå ute när det är mörkt utan att frysa. Men jag måste inse att det börjar bli kallt nu. Vår hyresvärd sätter först på värmen när det blir minusgrader (typ), jag som fryser så lätt får då göra det bästa av situationen. Tända ljus i hela lägenheten, the, kaffe, rökelse, benvärmare och filtar. Nu fattas bara en inglasad balkong med värme, åh vad mysigt det hade varit. 
 
 
 

Angels

Just nu känner jag för tända ljus, mörkt ute, rökelse, gärna ute på balkongen, tyst, änglakort + Johanna som även gillar detta. Mysigt. 
 
Äntligen fredag. Fredagar är bra. Det är okej att pausa i plugget då på kvällen och dagen efter. Man måste bestämma sig för minst 1 pluggfri dag i veckan för att må bra, det går inte annars. Hellre jobba lite mer de andra dagarna i veckan för att ha tid med det.
 Fotografering - beach

Jag fotograferade snygga Marcella för några veckor sedan. Här kommer några av alla bilder.
 
 

Tips - personlig almanacka

Fick precis hem en kalender från personligalmanacka.se, har beställt flera gånger där innan, men slutade för något år sedan eftersom det inte gick att göra en egen framsida. Men nu går det, det går även att ändra färg i kalendern, på varje dag, gummibandet osv.
Nu valde jag att ha en enkel rosa (wow.. färg!) inuti, utan färg på varje dag, samt en svart framsida som jag gjorde i photoshop och svart gummiband - jag är ju ändå ganska svart ibland. haha.
 
Om ni vill ha en personlig almanacka, beställ, ni kommer bli nöjda!
 
 

Min födelsedag

Det blev en spontanresa till Göteborg istället, de hade tydligen en tatueringsmässa där med. 
Vi gick i affärer, till mysiga ställen, cyklade lite överallt, åt på fin restaurang, cyklade lite till och sen åkte vi hem ganska sent igen. Så mysigt, vill verkligen bo i Göteborg och ska göra det någon gång i mitt liv. 
Pojkvännen överraskade mig med massa mysiga ställen, underbart! 

De har även kommit två nya hästar till stallet som vi hälsade på. Världens finaste hästar. Nordsvenskar. En mamma och hennes son. Att killen dessutom är svart är så jävla fint. 
Smink och tjejigt

Var på Make Up Store igår och köpte bla. en cool ögonskugga. Det var inte alls det jag hade tänkt mig när jag kom dit, men när tjejen som jobbade där visade mig den så var jag tvungen att köpa! Den blir silvrig / lila, lanserades med "punk" serien, ännu mer perfekt. Åh. Jag önskar mig smink när jag fyller år (bortsätt från pengar och pojkvännens present), vad "tjejig" jag känner mig nu...
Försöker även visa mitt nya finaste nagellack på första bilden, men med direkt sol så syns det inte särskilt bra..
 
 

beslutsångest.. kanske..

Om några dagar fyller jag år. Äntligen så fyller jag år på en helg så jag slipper tänka på skolan.
 
Snälla du. Förstör inte min födelsedag.
 
 
Funderar på att gå på tatueringsmässa i Köpenhamn. Min tatuerare kommer dit och massa jävligt duktiga tatuerare. Det känns bara inte riktigt rätt att göra en sådan sak på min födelsedag.. Men samtidigt är det alltid roligt att göra något som inte är så vanligt. Köpenhamn är en helt underbart mysig stad. Köpenhamn och Göteborg är nog de mysigaste jag har varit i, där skulle jag kunna tänka mig att bo.
Jag kan gå på tivoli, stan, tatueringsmässa, äta på en fin resturang med min kära. Varför skulle det vara fel egentligen..?
 
 

Fuck service

 
 
Det är ju helt jävla underbart att ha skickat min dator på service, få tillbaka den och problemet återstår. Perfekt när jag går webbdesign och behöver min dator. Det kan ju inte bli bättre.
 
 
 

Fagersta / Falun

Var i Fagersta och Falun för någon helg sedan, bodde hos min moster, kräftfiskade och hälsade på Johannes föräldrar. Måste säga att sommaren har faktiskt varit underbar, även om jag har jobbat största delen av sommaren så har jag ändå hunnit med minisemestrar, festivaler, konserter, vänner och allt! Har dock inte hunnit plugga som jag borde ha gjort, men det är ändå tråkigt så det gör inget.
 
 

RSS 2.0