F A C E


Black Cult Riot

Min pojkvän, Snäckan och David har ett nytt frihetsmetal-band som är skitbra, det står även för något som verkligen är värt. Gå gärna in på deras facebook och läs vad de står för samt gilla om ni tycker de är bra, just nu finns endast två pre-production låtar uppe men de spelar in för fullt. 
Fb - Black Cult Riot
 
 Här kan ni lyssna på deras två låtar!
 

Relationship

Rebecka länkade till en film som Helen Melonlady har gjort som är jävligt bra, men denna är så sjukt rolig, ni MÅSTE titta.
 
 

Villkorslöst

Hade en jävligt bra fredag, stack till den nya rockbaren här i stan med min pojkän, käkade och lyssnade på vår vän Snäckan när han trubadurade. Till menyn fick man 4 cider / öl (fanns självklart alkoholfritt), herregud, jag blir så lätt påverkad och 4 cider är mycket för mig... Men jag klarade mig helt okej! 
I lördags var jag ute i stan med Mathilda och Emma, var så längesedan vi träffades och det var skitkul.
 
 
På söndagen gick det så sjukt jävla bra att rida Maia. Älskar henne mest av allt. Så skönt att rida helt villkorslöst, utan sadel, utan träns, bara i repgrimma. Hon kan vara svår att fatta galopp ibland på banan (ute går det alltid) och hon vill bara göra det hon tycker är kul, men igår så behövde jag bara tänka galopp så fattade hon det! HELT UNDERBART. Galoppen var dessutom i fin form (fin form i repgrimma, kan fortfarande inte fatta det). Behövde bara tänka vänster eller höger, att allt ska fungera i endast repgrimma är underbart, vi hoppade även lite i detta och hon tyckte det var skitkul. 
Detta var det bästa passet i endast repgrimma vi någonsin gjort. 
 

Hårproblem

Åh, önskar jag kunde få mitt hår såhär fluffigt (uppe på huvudet eller hur jag ska förklara...) utan att behöva ha en totte (läs tofs ni som ej kommer från Skåne). Har suttit och skickat massa snap till min pojkvän, han svarade med "fiiiint"... Han fattade inte riktigt grejen att det ser bra ut framifrån men skit bakifrån. Tips tack utan att behöva tupera, mitt hår är så tungt och tjockt så det försvinner efter 5 min, brukar locka det för att få upp volym, men det blir inte heller riktigt som jag vill, eller tips att göra det snyggt med totte. 
Tips - kameraväskor

Kameraväskor är överlag så fruktansvärt fula. Har länge letat efter en snygg, och snygg enligt mig hade ju varit en väska med fransar / döskallar / leopard och läder, men det kommer jag aldrig hitta så jag får då göra en själv. 
 
Men jag hittade Kelly Moore, hon har gjort kameraväskor som är snygga OCH jävligt praktiska. Väskorna är väldigt lätta att använda då man inte behöver trycka i allt och försöka få plats som i alla andra väskor. Nästan alla hennes väskor rymmer ett stort 70-200, två andra objektiv och kameran (samt oftast blixt med) - OCH det är fortfarande snyggt. Dock så är väskorna ganska dyra, den billigaste kostar 1000kr. Men om jag någon gång får råd så funderar jag på att köpa en och göra en lätt makeover så den blir lite mer mig, gillar den översta väskan då den är väldigt smidig, inte så tjock och ändå snygg för att vara en kameraväska. Alla hennes väskor finns i massa roliga färger och hon har riktigt bra videos där hon visar upp alla väskor så man får en bättre bild av dem.
 
Om det är någon som har tips på andra snygga kameraväskor så vill jag gärna veta!
 
Väskan längst ner till höger är från http://www.jototes.com/, annars är alla andra från http://www.kellymoorebag.com/
 
 
 
 

Hanna och Cocette

Testade snabbt att fotade underbart söta Hanna för någon vecka sedan. Så bra hon blir på bild!
Hon har en helt vit häst, så nästa fotografering kommer bli sagolik, väntar tills det blir lite bättre väder bara.
 
 

Så rätt

 
Jag har verkligen haft helvetet med mig den senaste tiden.
 
Sedan fick jag detta kortet till vänster - "det värsta är över".
(Korten från vänster är dåtid, nutid och framtid)
 
 
Kan även tillägga att jag satt och tittade igenom alla korten efteråt för att se om det bara fanns kort som "alltid passade", men nej. Fanns flera om jobb, som jag aldrig har fått, fanns flera om giftemål som jag aldrig har fått. Men endast ett kort om skolan, som jag fick flera gånger när jag funderade på att sluta (aldrig innan eller efter) osv, så det är inte bullshit. Sedan är det ju klart fritt fram till att tolka korten.
 

RSS 2.0