60 mil upp

Vi har varit i Dalarna och Väsmanland i nästan en vecka, kom hem sent i söndags. Men fyfan vad bra det har varit. Avslappnande och kul. Miljön <3 Jag kommer ju från Skåne och blir fascinerad av skogarna där uppe, åhhh, så sagolika. Tänk er första bilden, fast med något sagolikt motiv, en vit häst eller tjej med vit klänning, vill fota!
 
Vi har iaf hälsat på pojkens släktingar och mina, tur att de bor så nära varandra så vi kan slå två flugor i en smäll. Kalas för hans syster, träffat hans andra systrar, sovit hos hans mamma i deras superfina hus, tittat på skogsbranden, fiskat kräftor, lyckades somna en timme innan vi skulle ut (tacka väckaklockan), fiskade kräftor aströtta mitt i natten med pannlampor, kokade kräftor och alla åt dem förutom jag, spronsrade med höganäsölen gjorde vi reklam för norskar, fagerstabo, västeråsbo, falubo. Sedan var det en lång tur ner igen för att pussa på min Maia och hämta katten. Nu när jag är hemma igen vill jag göra om resan <3
 
 

Kimono

Har i flera flera månader längtat efter denna kimono. Först sålde shock den, men jag köpte inte den då för den var fruktansvärt dyr. Sedan dess har den varit slutsåld ÖVERALLT. Tills jag hittade den i fredags på en sida!! Tidigt nu på morgonen (måndag) ringde det på dörren, INGEN brukar ringa på så tidigt hos oss så vi blev ganska förvånade, men då var det min kimono som kom! Måste ge cred till leveranstiden, beställde från england och fick den efter en dag ungefär, helt sjukt! 
Fel storlek, men den passar så bra ändå. Inte för att tala illa om Shock (som jag älskar), men de tog ett ganska bra överpris på den, nu fick jag den för 900kr billigare. Perfekt. Det lönar sig att vänta ibland..
 
Wiccan Kimono från UNIF <3
 

Semester

Så jävla skönt med semester. Fast det känns jävligt skönt att ha jobbat med, hade det så fritt på mitt jobb nu i sommar och jag älskade det, gillar verkligen att ta eget ansvar. Så var det förra sommaren med, fast ej lika fritt. Känns så kul att få kommentarer i efterhand som "Du måste hälsa din trevliga dotter" och "Det var den bästa sommarjobbaren vi har haft, hon är varmt välkommen tillbaka", "Du måste hälsa din dotter, hon är så trevlig, vi kommer sakna henne". (Sagt genom andra personer till mig då). Haha, men det var så jävla bra stämning där jag jobbade nu, även om vissa översittare drar ner den vissa dagar. Men jag var bra på att förbise dem och tänka att de är dumma i huvudet, att det är synd om dem för att de är så negativa hela tiden och att jag inte ska lägga energi på dem. Så mycket lättare att skratta åt dem :)
 
Har haft världens bästa sommar, precis hemkommen från Gotland. Min prins överraskade mig med att ha bokat Gotland under medeltidsveckorna och så vi firade våran 4-års dag där. Underbart!! Fyfan vad jag gillar Gotland, måste dit igen. Här är iaf en av bilderna jag tog där, solnedgång bakom den högsta rauken "Jungfrun". 
 
 

RSS 2.0