Kimono

Har i flera flera månader längtat efter denna kimono. Först sålde shock den, men jag köpte inte den då för den var fruktansvärt dyr. Sedan dess har den varit slutsåld ÖVERALLT. Tills jag hittade den i fredags på en sida!! Tidigt nu på morgonen (måndag) ringde det på dörren, INGEN brukar ringa på så tidigt hos oss så vi blev ganska förvånade, men då var det min kimono som kom! Måste ge cred till leveranstiden, beställde från england och fick den efter en dag ungefär, helt sjukt! 
Fel storlek, men den passar så bra ändå. Inte för att tala illa om Shock (som jag älskar), men de tog ett ganska bra överpris på den, nu fick jag den för 900kr billigare. Perfekt. Det lönar sig att vänta ibland..
 
Wiccan Kimono från UNIF <3
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Lääänkeliläänk? ♥♥

Svar: Google is your friend :P Väldigt lätt att hitta bara du söker på kimonon! :D Såg dock att den är slutsåld därifrån jag köpte, men googla hela tiden så har du kanske med tur :P
Veronika

2014-08-18 @ 13:55:14
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: BeckaBubblegum

Hahaha, 900 kr överpris, det är ju helt sjukt :P
Men ja, tycker oxå att Shock överlag är lite väl dyra...

Svar: Eller hur! Ja, har tittat en del på deras nya kläder, typ från blackcraft eller unif, och om man jämför med blackcrafts egen sida så är shock dubbelt så dyra, så typ samma med unif :P Men sen tror jag att många vill göra det lätt för sig och handlar på shock för att de är säkra på att sidan går att lita på och att det går snabbt och så :D Jag handlar det jag tycker är värt pengarna där, sen är det bra att man kan prova!
Veronika

2014-08-18 @ 18:04:58
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback