Tumblr

Ta gärna en titt på min Tumblr, har börjat använda den mycket igen efter ett tags vilande. En personlig blogg med endast bilder. Snygga hårfärger, bra budskap, och ja.. saker som är mig. Detta håret på bilden nedan fullkomligt älskar jag! Inte trodde jag att de kunde vara snyggt med brun/ svart "utväxt" och rosa tillsammans, men fan vad snyggt. 
verran.tumblr.com
 Be careful


Så bra. Så mig. 

Utslängda..

Vi, jag, Johannes och Snäckan skulle se på några band som spelade, varav gitarristen i ett av banden spelar i deras nya band. Vi kom dit och såg några band, men precis innan de vi skulle se, började spela så kom dom fram med jävla alkoholmätare. Med 0.015 promille alkohol i blodet blev vi utslängda. Haha. 
Jag får köra bil med det i blodet, men får fan inte se på några band som spelar. alltså....haha. helt sjukt! 

När vi skulle hem så kom jag på att jag hade tappat mina finaste vantar som farmor har stickat.... Ledsen över det och när vi hade börjat cykla så såg jag några blöta vantar som låg fint på en mur, haha jävla klantig. Ni får en bild på klantiga mig och en på min katt som hade haft diagnosen damp / cp om han hade varit människa.Understands

Hittade denna tavla här i en möbelaffär igår. Som förövrigt har så jävla snygga möbler och lampor, till bra pris dessutom (Blooms). Har även hittat en svart kristallkrona som jag bara måste ha.. MEN denna tavlan är så jävla bra, jag gillar inte godis, men choklad (som jag inte räknar till godis haha) är bäst. 
Alla hjärtans dag

Såhär fem minuter innan 12 tänkte jag bara säga att jag hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag.
Jag har fått spendera hela dagen med den finaste personen, vilket väger mycket mer än alla blommor och skit. Underbart.
Jag älskar dig!
 
(Gammal bild, så små vi ser ut att vara. haha)

App-tips

Trött på Apples egna fula kalender?Denna kalender som heter "PocketLife" går att designa precis som du vill. Du kan ändra bakgrunder och använda egna bilder, går att ändra färg på menyraden, siffrorna, ramarna för dagarna osv. Har inte hunnit göra en snygg bakgrund till paddan än, så denna jag har är väl lite tråkig, men ändå finare än vanligt!
 
Jag har använt denna väldigt länge till mobilen nu och jag älskar den. Det bästa är att den är kopplad till telefonens egna kalender (i de vanliga inställningarna på telefonen), så allt som finns i den kommer i denna kalendern. Du kan även koppla den till mail, skolkalender osv, som vanligt. Så ladda ner om du vill ha en personlig kalender i telefonen! 
 
 

Paddis

Äntligen, fick denna iPad Air som betalning för ett jobb jag gör, istället för lön. Dåligt val att ta denna istället för pengar kanske någon tycker, men jag har inget företag (=svart) och dessutom slapp jag köpa denna som jag har velat ha länge, den underlättar i skolan något enormt. Jag är mer än nöjd, så sjukt bra är den, ska bara köpa ett leopard-fodral till den nu med!
 
Jag alltid varit negativ till paddor, eftersom jag tycker att man kan göra allt på mobilen och att det då är onödigt, så jag tror inte att jag hade valt denna om jag inte haft haft användning av den i skolan Men om jag hade haft möjlighet till att testa en innan så kan jag inte lova att jag inte hade varit sugen! :)
 
Känner mig så lycklig lottad att jag fick hem objektiv för en vecka sedan och paddisen för några dagar sedan, för inte mycket pengar alls. Har haft en enormt jobbig tid, flera månader tillbaka, med knappt några pengar alls, dessutom är min underbara bil sönder, så jag känner att jag verkligen förtjänar detta. Pengar kan inte köpa lycka säger dem? Men dagens samhälle baseras på pengar och det går inte att göra alls mycket utan pengar har jag märkt, så JO, man kan bli lyckligare, till viss del måste jag dock tillägga. Nu låter jag negativ, men jag är GLAD!
 
 

Oldie

Tittade igenom gamla bilder, herregud. Mest festbilder då vi hade fyllt 18 år och var ute nästan varje helg.
Jag är med på alla bilder, lite olika hårfärger.. Sedan är Rebecka - annorlundamenvanlig.blogg.se, med på många bilder. Även Mathilda och Johanna. Snyggaste ever är vi. he he. Bilderna överst är de nyaste som ni säkert ser, men annars är de inte 100% i ordning, då jag hade det helt svart och röda håret först.
 
 

Sigma

Äntligen ett 70-200mm f2.8! Att det skulle bli inom den närmsta tiden trodde jag aldrig. Min fd. klasskompis sålde sitt väldigt billigt, så jag slog till, hade nog inte fått en sådan chans igen. Att köpa begagnat är alltid lite osäkert, men eftersom jag känner honom så var jag med säker och kunde lita på att det var i väldigt bra skick osv, och det var det! Endast frakten som tog en jävla tid som jag nämnde innan..! 

Nu ska jag fota konserter och hästar! 
Manson

Min söta Manson <3
Testade en ny svart och vit redigering idag. En "mjukare" version än vad jag brukar använda. Brukar vilja ha mer kontrast i bilderna, men gillar ändå denna mycket. Kanske lite för mesig? 

Jag och Cocette

Cocette gillar att pussas.
 
Fast.. ibland har hon lite svårt för att sikta och råkar pussa pannan istället.
 
Äntligen är det jag som står framför kameran, har knappt några bilder på mig och hästarna, så det kommer snart fler bilder! Mamma som har fotat.
 
Känner att det har blivit lite mycket häst på sista tiden, men vafan, om det är något ni vill läsa om så får ni säga till.

RSS 2.0