Paddis

Äntligen, fick denna iPad Air som betalning för ett jobb jag gör, istället för lön. Dåligt val att ta denna istället för pengar kanske någon tycker, men jag har inget företag (=svart) och dessutom slapp jag köpa denna som jag har velat ha länge, den underlättar i skolan något enormt. Jag är mer än nöjd, så sjukt bra är den, ska bara köpa ett leopard-fodral till den nu med!
 
Jag alltid varit negativ till paddor, eftersom jag tycker att man kan göra allt på mobilen och att det då är onödigt, så jag tror inte att jag hade valt denna om jag inte haft haft användning av den i skolan Men om jag hade haft möjlighet till att testa en innan så kan jag inte lova att jag inte hade varit sugen! :)
 
Känner mig så lycklig lottad att jag fick hem objektiv för en vecka sedan och paddisen för några dagar sedan, för inte mycket pengar alls. Har haft en enormt jobbig tid, flera månader tillbaka, med knappt några pengar alls, dessutom är min underbara bil sönder, så jag känner att jag verkligen förtjänar detta. Pengar kan inte köpa lycka säger dem? Men dagens samhälle baseras på pengar och det går inte att göra alls mycket utan pengar har jag märkt, så JO, man kan bli lyckligare, till viss del måste jag dock tillägga. Nu låter jag negativ, men jag är GLAD!
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Vad är det du jobbar med? :)

Svar: Jag pluggar, så har inget riktigt jobb. Men jag gör ett litet jobb vid sidan om som bara varar tills jag är klar! Men det är roligt och lite hemligt fortfarande så jag säger inget än :P
Veronika

2014-02-12 @ 20:04:40
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback