Pappa <3

Pappa fyllde år i lördags, det firades i båten som låg i Halmstad, med ett stoooort paket från oss. Tyvärr med lite åskväder, men det är bara mysigt att vara i båten då. Sjukt bra helg <3 Denna lördagen fyller mamma år, nästa lördag fyller syster år och efter lite mindre än en månad kommer jag. Det blir några intensiva veckor! 

Väsby-maps

Sååå seg med att skriva här. Men det är ju sommar och händer saker hela tiden, fast jag har ju med mig mobilen överallt så jag borde ändå kunna bli bättre med att uppdatera här.. 

Jag har fått den bästa fotoskrivaren av den bästa killen! Epson <3 Tittade först på Canon skrivare, de är ju snäppet billigare med, men är såååå glad att det blev en Epson. Sjukt bra fotokvalitet, kan ta nästan alla sorters papper och tjocklekar. Kan skriva på skivor och mycket mer. Så någon som vill ha min gamla skrivare? :) 

Har träffat massa underbara människor i sommar. Kommer få testa mitt drömobjektiv av en nästa vecka. Men jag kommer bara vilja ha det mer då haha, men det kommer inte hända att jag köper det de närmsta åren så dyrt det är! Har även fotat några band på en festival mot rasism här i Halmstad, bilder kommer snart upp. 

Träffade även Mathilda och Rebecka för några veckor sedan, så himla kul att vara klädd som Rebecka och gå på landet, så jag och Mathilda retade henne lite! (Sen var väl min klädsel inte mycket mer lantig haha) "Elvis, jag hittar inte, kan du ta fram Väsby-maps"


(Snodde den understa bilden av Rebecka) 

Mimikry

Hade verkligen ingen aning om att Mimikry hade länkat till mitt album på facebook!
Fan vad kul, riktigt glad blir jag :D
 
 

RSS 2.0