Midsommar

Midsommar imorgon! Då ska jag ha på mig denna krans (om jag inte hinner göra en riktig) och en klänning! Sommar <3 På lördag kommer Fia och jag längtar efter henne såååå. Bra helg. Min pojkvän fick dessutom biljetter till Pearl Jam i Stockholm nästa helg, herregud, vi har haft lite tur den senaste tiden. Så det ser ut som det blir Stockholm en liten snabbis då!
 
 

Fredagen den 13 och fullmåne

Idag är det en speciell dag, nästa som denna kommer inträffa först 2049! Jag tänkte ta mig till stranden och mysa lite, det är så skönt att ha sommarlov! 
Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival, åh. Jag måste vara där fler dagar nästa år, helt underbart. 
 
Måste nog säga att Rob Zombie var bäst, bästa framförandet, bäst ljud. Jag gillade Rob Zombie sedan innan, men nu var det fantastiskt mycket bättre än skivan. 
 
Alice Cooper var ju också väldigt bra, men ljudet var kasst de första låtarna så det var lite drygt att lyssna på, men annars finns det ju inte så många som klår Alice Cooper live. Hade så gärna velat sett Black Sabbath dagen efter med..
 
Black Stone Cherry som är ett av mina favoritband just nu var också bra. Han sjöng lika bra som på skivan och de spelade bra, MEN det var så oehört långtråkigt. 
 
Vi fick VIP-biljetter, vilket innebar en stor jävla väska med tröja och annat. Tröjan behövdes verkligen på kvällen! Dessutom så kunde vi se alla presskonferenser och såg början på Alice Coopers. Vi fick även vara på VIP-området där det var större utbud av dricka, men tyvärr kunde jag inte dricka, så jag fick titta på. haha. TACK GIBSON för min VIP-biljett <3 
 
Här är en liten bildbomb med mobilbilder därifrån!
 
 

Sweden rock

YÄY! Blev klar med två tentor och en inlämningsuppgift idag, så jag har inget till fredag! Så jävla skönt. Nu blir det Sweden Rock festival med gott samvete. Dessutom har bästa killen fixat en gratis VIP-biljett till mig! Black Stone Cherry, Rob Zombie och Alice Cooper. Jag längtar. Åh <3 
Tidningen

Lite mycket om vårt projekt nu, men har haft all fokus på det nu den sista tiden. Vi kom även med i tidningen! Av alla 140 utställare kom vi och 4 andra med i tidningen :) Det var perfekt att vara med i tidningen då några hade sett detta och kom dit för att de var intresserade av oss! Synd bara att Hallandsposten ej går att läsa på internet utan att betala... Så jag fick gå till biblioteket och fota tidningen, hade dock varit roligare att ha den själv.. (Trixi fick horn på denna bild, vår maskot, hahaha)

Nu har jag två tentor tills onsdag och en i lämning till fredag, hoppas att bli klar lite innan så jag kan åka till Sweden Rock en av dagarna!! Wihoo, hoppas!
RSS 2.0