Sweden Rock Festival

Sweden Rock Festival, åh. Jag måste vara där fler dagar nästa år, helt underbart. 
 
Måste nog säga att Rob Zombie var bäst, bästa framförandet, bäst ljud. Jag gillade Rob Zombie sedan innan, men nu var det fantastiskt mycket bättre än skivan. 
 
Alice Cooper var ju också väldigt bra, men ljudet var kasst de första låtarna så det var lite drygt att lyssna på, men annars finns det ju inte så många som klår Alice Cooper live. Hade så gärna velat sett Black Sabbath dagen efter med..
 
Black Stone Cherry som är ett av mina favoritband just nu var också bra. Han sjöng lika bra som på skivan och de spelade bra, MEN det var så oehört långtråkigt. 
 
Vi fick VIP-biljetter, vilket innebar en stor jävla väska med tröja och annat. Tröjan behövdes verkligen på kvällen! Dessutom så kunde vi se alla presskonferenser och såg början på Alice Coopers. Vi fick även vara på VIP-området där det var större utbud av dricka, men tyvärr kunde jag inte dricka, så jag fick titta på. haha. TACK GIBSON för min VIP-biljett <3 
 
Här är en liten bildbomb med mobilbilder därifrån!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åhh vad häftigt, där skulle man ha varit å fotat! ;D

Du förresten, jag är sugen på en ny bloggdesign, men jag har inte tiden att pyssla med det själv, så jag kom och tänka på dig, du är ju himla duktig på sånt där. Så jag tänkte höra om du gör designer åt andra och vad det kostar i så fall? :)

Svar: Jaa, synd att vi fick biljetterna dagen innan, annars hade jag ansökt om fotopass! Var sååååå sugen!
Åhh vad glad jag blir!! Jag kan det, men jag börjar jobba nästa vecka och har fått väldigt konstiga tider... Så jag vet inte om jag kommer att hinna då.. Men jag kan ju skriva när jag har börjat jobba och se hur mycket tid jag har över! Är det en hel makeover och vet du hur du vill ha det? :)
Veronika

2014-06-16 @ 21:12:56
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Absolut gör det! :)
Jag vet rätt säkert hur jag vill ha det, Någonting liknande som Emma har: http://emmagrannfotografi.blogg.se/

Med header som täcker hela skärmen lixom, eventuellt med bildspel om det skulle funka, droppdown meny, enkla inlägg med bilderna i fokus. Så det är väl headern som skulle vara det knepigaste kan jag tänka mig.. Men som sagt du ska ju absolut inte göra det om du inte har tid, jag kom bara å tänka på dig :)

Svar: Åh förlåt för att jag inte har svarat, men jag har inte alls varit inne här nu när jag jobbar :( Tyvärr så har jag märkt att jag inte kommer hinna detta nu...
Men kan du lite html och css? Då är headern det lättaste och få full-bredd på alla skärmar!! Där det står width i dina koder på headern sätter du 100% istället för något värde, sedan måste du alltid sätta min-width 800px under, för annars kommer det inte bli bra på mobiler. Om det inte fungerar är det för att headern ligger i wrappern och då är wrappern mindre, men det kan då fungera att sätta wrappern till 100%. Men om det skulle fucka upp det så ska headern ligga utanför wrappern i kodmallarna (lite mer avancerat). Du kan ju testa det sålägne och de om det fungerar!! En drop-down meny, ska den ligga under headern som jag har ungefär?
För då kan du fixa det sålänge så kan jag se om jag har tid om någon månad när jag slutar! :)
Veronika

2014-06-20 @ 20:24:52
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback