Hoppsan Håkan..

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

 
Hoppsan Håkan..
 
http://www.charizma.com/hhsongs.pdf
 
 
 

Kärlek

Några bilder jag har glömt att visa. Från i vintras. Låter som det var väldigt länge sedan, men nu har det varit sol och 8-12 grader i förra veckan och verkligen kännts som vår, idag skulle det snöa, men just nu har det inte kommit någon snö. Det får gärna snöa till helgen, men annars känner jag för att ha sommar nu! (Även om jag älskar vintern). Nu måste jag skriva en hemtenta, första gången under snart två år som jag har hemtenta.. ska bli kul, fast ändå inte, jag hade velat vara ledig i helgen. 
 
Dessa bilder är några av de få jag har på mig och hästarna, därför ligger de mig extra varmt om hjärtat, måste ha fler bilder på oss i sommar! 
 
 

Night

In life you meet two kinds of people.
Ones who build you up, and ones who tear you down.
But in the end, you will thank them both.
 
 Var på stranden i tisdags natt och fotade lite. Första gången jag fotat såhär och hade inte så mycket tid på mig. Men fan vad roligt det var. Till nästa gång så hoppas jag att det är helt stjärnklart och inte så mycket moln och dimmigt som det tydligen var då. 

shopping

Hittade någon ny webshop, avanna.se, hon trycker allting själv och jag tror även att hon illusterar allt. Någon som har handlat där? Jag har aldrig handlat där innan, men nu i helgen har hon 25% på hela orden. Hittade några söta linnen med kamera eller ekologisk tygväska som jag skulle vilja ha.
 
Så sjukt många olika linnen, men det är väldigt mycket cupcakes och massa färger, inte riktigt mig! Har det mesta i min garderob i svart.. Men tog med denna tygkassen med unicorn eftersom jag tyckte den var så söt. "Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn" 110kr för en tygkasse, inte så farligt.
 
 
 

Cat

Denna skylten har vi i hallen, SÅ sant. Finns även med hund till er som har det! 

Leopard

Fick hem detta underbara skydd till min iPad igår. Så jävla fint!
Trodde att det skulle skydda mindre och inte vara av så bra kvalite. Men så fel jag hade. Det skyddar mycket bättre än mitt andra skal som jag köpte för ett antal fler hundralappar OCH är snyggare! Absolut värt 80kr, ebay är bäst.
 
 
Nu ska jag snart tvätta och göra en uppgift till skolan. Hoppas även på att hinna ta mig till stranden en runda.

KENT

Kents nya singel släpptes idag, SÅ bra den är.
Kent ligger mig extra varmt i hjärtat, det var på en Kent-konsert jag och min pojke träffades första gången.
 
Finns väldigt många som hatar Kent, men oftast beror det på samma sak -  att det inte riktigt har lyssnat på dem. Vet hur många som helst som har hatat Kent för att sedan tycka att de är riktigt bra. Jag måste erkänna att jag även var så från början, men när jag började lyssna på dem och deras texter så var jag fast och är fast.
 
http://blogg.svt.se/psl/2014/03/11/premiar-kent-la-belle-epoque/
 
 
 
Bild som är tagen 20 min innan konserten.
 

Manson

Haha. Så jävla rolig, speciellt första och sista bilden!
 
 

Bed Head

Jag köper inte shampo och balsam i vanliga affärer som jag gjorde för några år sedan, min vän som är frisör har förklarat för mig vad de kan göra med håret... Därför köpte jag detta shampo som är bättre än de i vanliga affärer, (självklart finns det bättre shampo och balsam hos frisörer). 
 
Köpte detta i slutet av augusti, början av september. Kostade då 400kr för båda på rea, nu kostar det lite över 500kr. Det kan tyckas vara dyrt om man jämför, MEN det bästa är att det har varat från augusti / september tills nu. Så 500kr för 6-7 månader är inte särskillt mycket. Nu tvättar jag ju inte håret varje dag, utan försöker att bara tvätta det 2 gånger i veckan, så jävla förvånad att det har varat så länge. Köp och testa detta istället för vanliga hårprodukter från ICA!
 
 
Om ni nu kör balsam-metoden, rågmjöl-metoden och vad det nu finns, det är säkert väldigt bra, men det intresserar inte mig. Då ska det vara något riktigt bra komplement som är naturligt, så har ni tips på det, ge mig!

Rest in peace

Jag gillade dig. Jag ogillade dig ett tag.
I samma bil 8 timmar i sträck, sov i samma rum, käkat ute, supit, bio och mer.
Jag har ändå umgåtts ganska intensivt i några månader med dig nu när jag tänker efter, även om min pojkvän alltid var med.
Mina tankar går till min bästa själsfrände då han bär stor sorg och var din bästa vän.
Vila i frid.
 

Cocky

Fotade Jennys hund Cocky förra helgen. Första gången jag fotar en hund mer seriöst och fan vad roligt det var, tack Jenny! Översta bilden är min favorit, detta måste jag göra fler gånger. :)
 
 

RSS 2.0