shopping

Hittade någon ny webshop, avanna.se, hon trycker allting själv och jag tror även att hon illusterar allt. Någon som har handlat där? Jag har aldrig handlat där innan, men nu i helgen har hon 25% på hela orden. Hittade några söta linnen med kamera eller ekologisk tygväska som jag skulle vilja ha.
 
Så sjukt många olika linnen, men det är väldigt mycket cupcakes och massa färger, inte riktigt mig! Har det mesta i min garderob i svart.. Men tog med denna tygkassen med unicorn eftersom jag tyckte den var så söt. "Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn" 110kr för en tygkasse, inte så farligt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: belaland.se

Att få svart ögonskugga att sitta var fan inte lätt. Jag såg ut som en panda efter ett par timmar igår (Y).
Jag gjorde ett nytt försök idag och tog väldigt sparsamt med primer på hela ögonlocket (vi snackar en EXTREMT liten klick) och sen tryckte jag fast skuggan först och skuggade ut. Sen tryckte jag ytterligare lite skugga på ögonlocket igen efter skuggningen. Då satt den faktiskt bättre! Nu sitter den där den sitter.
Sen kan jag tipsa dig om att ha lite löspuder med dig och svepa el. trycka försiktigt över ögonlocket emellanåt. Det som gör att skuggan lossnar är ju olja/fett...
Prova det, får vi se :))

Svar: Haha! Smart, har aldrig tänkt på löspuder ovanpå, måste absolut testa! Det dryga är när det blir "oljigt", brukar köra utan primer för att slippa det, men då fäster inte skuggan alls bra.. Ond cirkel, men ditt tips låter fan riktigt bra!! Tack :D
Veronika

2014-03-15 @ 20:08:27
URL: http://belaland.se/
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Jag har två linnen där ifrån, en med kamera och en med texten "I'm so fucking fabulous" på. Hon gör väldigt fina saker, med bra kvalité, dock så är linnena lite stora för mig, men men. Är lite sugen på en tygväska jag å. :)

Svar: Åh vad bra, då vågar jag nog beställa där!! Det ser ut som hennes linnen är "vida" nertill, halvt som tunika så kanske därför de är lite stora!
Veronika

2014-03-19 @ 21:01:45
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback