Utexpo

Lite dålig uppdatering. Men nu har Utexpo börjat, kom och hälsa på oss på fredag eller lördag.
 
Vi trodde inte att det skulle komma så mycket folk igår, men jävla vad populära vi var, skitkul! Vi hade absolut fått sålt det igår om vi hade kunnat sälja det. Redan 5 potentiella köpare... haha.
 
 

Nominerade + krans

Min grupp och två grupper till är nominerade till "bästa webbprojekt", jävligt kul att vara nominerad och ännu roligare hade det varit om vi vann! Vi får reda på detta nästa fredag, då vi har utställning. Har utställning onsdag, fredag och lördag så kom och titta! :) Vi har även fått chansen till "jobb" inom detta, vilket hade varit kul, det svåra är dock att jobba när gruppen inte är i samma städer nästa år.. 
Vi har iaf gjort ett spel som är till för att nyanlända flyktingbarn ska lära sig svenska!
 
Denna underbara kransen kunde jag inte motstå att köpa! Finns på glitter.
 

Stockholm

Stockholm var underbart, som jag hade förväntat mig. Det regnade en del, men oftast bara lite i taget eller utan blåst så det gick att använda paraply. Hade tänkt gå in i en del affärer men det blev bara Shock och Blue fox, shopping får bli nästa gång jag är i Stockholm, det var trots allt inte meningen att det skulle bli en sådan resa. 
På fredagen såg vi Korn, älskar deras konserter kommer ihåg när jag satt och lyssnade på Korn i korridoren på högstadiet, nostalgi. Dock så mådde jag lite dåligt innan konserten och trodde ett tag att jag skulle missa det, (är så dålig på att dricka vatten) men min kära pojkvän var helt underbar och hjälpte mig med allt. Så jag mådde som tur var bra när konserten började! Men jag måste säga att deras konsert på Metaltown förra året var en aning fetare och bättre. På lördagen var det Nine Inch Nails och fyran vilket jävla bra ljud det var, så stor skillnad jämfört med korn. Ljuset var också helt underbart. Att Trent (sångaren) påminde och Marilyn Manson var så kul, de har ju spelat tillsammans och är polare så det är inte så konstigt. Nä, detta var en av de bästa konserter jag har sett. 
Sthlm

Stockholm imorgon och jag längtar så sjukt jävla mycket. Kommer bli några perfekta dagar med min älskade. Kommer se två världsstora band och gå runt och mysa i stan, det kommer antagligen regna men vafan, jag kommer vara glad ändå! 
Coccan

Har tyvärr inte orkat optimera den för bloggen, men måste lägga ut den här med. Cocette i motljus, hennes panlugg är underbar, nypermenentad! Älskade häst. Första gången jag fotar motljusbilder, måste öva mer, men denna gillar jag starkt. 
 
 
 

Brud

Att störa sig så otroligt mycket på en brud, för att sedan försöka (tvingad) att bli vän med henne är så jävla jobbigt. Någon kanske har varit i den situationen?! Det blir inte lättare av att hon tar bilder och tror att dom är så jävla bra, när dom i själva verket är felfokuserade, fel komposition, suddiga osv. Jag älskar att andra fotar, men att tro att dom är så bra så dom ska ut på ett bands sida, när det egentligen är jag som ska fota, är fel och gör att jag stör mig mer. Men det är väl bara att ta djupa andetag och sluta störa mig på henne och bli "vän"! :) haha vilka problem. 
Underbart

Sol, städa, flytta möbler, leka med katten, shoppa i de få affärer som har öppet och nu i studion när pojkvännen spelar! Älskar verkligen detta väder, så jävla skönt att det är sommar. Hörde att Uppsala och Borlänge hade snö, jag älskar snö men snö i maj är fan inte okej. Tur att vi har det så bra här nere ;) RSS 2.0