Kär

Helt kär. Hoppas att kimonon i samma tyg är lika snygg. Något av dem måste jag köpa, ska försöka få någon att ge mig det i julklapp, annars är det en julklapp till mig själv! 
Bra kväll!

Blåval. Black Cult Riot och Stormhold spelade på James Rockbar igår. Ni som inte var där missade verkligen något, ett jävla ös, mycket folk och sjukt bra var det!!! Självklart var BCR bäst ;) Fick en del bra bilder så jag lägger upp några här inom kort. Gå annars in och gilla min sida på fb, hade blivit så jävla glad om ni gjorde det! Sök på Nikifoto - konsert. 
My Dream

Helvetes veckor med flera tentor och inlämningar. Muntliga tentor vilket jag aldrig har provat på innan, men ändå klarade jag dem. Känns så jävla gött! Fotade lite för någon helg sedan, kommer knappt ihåg när det var eftersom dagarna flyter tillsammans. Men jag tänkte visa några bilder eftersom jag älskar dom. Har dock inte orkat minska dem för bloggen, så det finns chans att det blir lite dålig kvalitet.
 
Jag vill egentligen skriva ett långt jävla blogginlägg om hur jag mår, men det passar inte riktigt på denna bloggen och jag vet några personer som läser min blogg som jag inte vill ska veta. Får kanske skaffa en till blogg? haha.
 
 

RSS 2.0