Backstage @ Höganäs bryggeri

Igår var det ölprovning på Höganäs bryggeri, fick även en rundtur i deras lokaler. Jag är inte ett så stort fan av öl, men Höganäs APA är ändå god! APAn och DIPAn brukar vara favoriter, men DIPAn smakar för mycket för mig som inte gillar öl såå mycket! 
Fotade även outtrigger när de avslutade sin turné på hemmaplan, men det kommer i ett annat inlägg! 
 


Dreamcatcher

Idag gjorde jag en jävligt stor drömfångare. Med min favoritfärg - turkos, som sedan övergår till vitt (det ljusblå syns inte så bra på bilden). Nöööjd. Var tvungen att ta en bild med mig bakom, för att visa storleken. (Den är halva min längd, om inte lite mer och jag är 1.73) Nu måste jag ta och plugga lite. Sedan kanske det blir kulturnatt i Höganäs imorgon, eller band här i Halmstad, får se vad vi bestämmer oss för! Idag finns det chans för norrsken IGEN! Jag missade det förra fredagen eftersom det var mulet i Halmstad, men hoppas att det blir en stark solstorm idag med. Har aldrig sett norrsken... så jag vill mer än gärna se det. Hoppas det är bra med alla <3
 
 
 
 

Äckligt

Jävla val. Måste uppdatera även om det inte är klart. Men det är ÄCKLIGT att se att så många röstar på SD. Så många som inte vet vad det handlar om. Det värsta är att det är SÅ många kommuner i skåne där SD får ca 30% av rösterna. Är inte det sjukt? Kartan är förfan nästan helt gul. Jag är glad att det inte ser ut så i min hemkommun även om den ligger i skåne. Fan om F! inte kommer in i riksdagen. Samtidigt är jag nöjd över att det ser ut att bli en rödgrön regering. 
 
 

Valet

Idag har jag röstat, känns så jävla skönt att ha gjort det och jag är nöjd med mitt val. Gå in och läs inlägget på http://belaland.se (kan inte länka från mobilen), hon har sammanfattat allt så jävla bra. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir en rödgrön regering, rödgrönrosa. Hoppas att SD försvinner, men de kommer de antagligen inte göra. Eftersom majoriteten som röstar på dem har hört meningen "vi vill minska invandringen". Jag förstår till viss del att många röstar på dem pga det. Men jag kan även lova att majoriteten av dem INTE har läst på om allt annat som SD säger. För att nämna en sak. Är ni verkligen så mycket emot homosexuella? Jag förstår inte hur man kan vara emot homosexuella, det är för fan lika mycket värda som alla andra och ska absolut ha rätt till att adoptera och gifta sig. 

Men glöm ej att rösta!

Och för att göra lite reklam, om ni ska rösta på F! Och inte vet vilken person, rösta på Lotten Sunna. Min pojkvän känner henne väldigt väldigt bra, så vi har träffat henne ett antal gånger, bott hos henne i sthlm och hon är så bra, ni kommer inte bli besvikna <3 
Beautiful

Har haft världens bästa födelsedag i söndags. Tror fan det var den bästa på några år. Tack alla som var med och förgyllde den <3 
 
I fredags fotade jag Marcella, fyfan vad kul det var. Har inte direkt någon blogginspiration just nu, så ni får väl stå ut med lite dålig uppdatering lite då och då. Uppdaterar nästan hela tiden i perioder, ibland är det skitkul och då har jag massor att säga, men ibland är det som idag. Vet inte vad jag ska skriva. Sitter även med en jobbig uppgift. Hurfan ska jag komma på en NY produkt eller tjänst som löser ett hållbarhetsproblem, det får ej finnas någon liknande produkt som löser detta. ALLTSÅ. Hjälp mig gärna om någon får en liten idé. (måste vara digitalt då jag går webbdesign)
 
 
 
 

Solnedgång

Var och fotade i strandbaden med Isabelle i tisdags, lärde henne mina knep till bra bilder! Några svarta moln kom in så vi trodde inte att det skulle gå att fota, men så fel vi hade. Det blev en underbar himmel och så fina färger! 
 
 

RSS 2.0