Dreamcatcher

Idag gjorde jag en jävligt stor drömfångare. Med min favoritfärg - turkos, som sedan övergår till vitt (det ljusblå syns inte så bra på bilden). Nöööjd. Var tvungen att ta en bild med mig bakom, för att visa storleken. (Den är halva min längd, om inte lite mer och jag är 1.73) Nu måste jag ta och plugga lite. Sedan kanske det blir kulturnatt i Höganäs imorgon, eller band här i Halmstad, får se vad vi bestämmer oss för! Idag finns det chans för norrsken IGEN! Jag missade det förra fredagen eftersom det var mulet i Halmstad, men hoppas att det blir en stark solstorm idag med. Har aldrig sett norrsken... så jag vill mer än gärna se det. Hoppas det är bra med alla <3
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moa sandberg

Hej! Försökte kontakta dig på din mejl men det bara studsade tillbaka... Men iallafall denna drömfångare än den vackraste jag har sett jag vill jätte gärna beställa en liknande om det går? Vad skulle den kosta?
Med vänliga hälsningar
Moa

Svar: Ursäkta för sent svar, men vad konstigt! Testa att skicka ett mejl igen till veronika.ahlin@gmail.com Kopiera det och se om det går! Just denna kostar 390 kr eftersom den är 80 cm lång och det går åt väldigt mycket material. Men jag har en pdf med alla mina storlekar och priser på som jag kan mejla till dig!
Mvh Veronika
Veronika

2014-09-21 @ 08:19:29

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback