Personligt - Meningslösa saker och meningslösa människor

Jag har egentligen tänkt att lägga ner bloggen. Men jag blir så fruktansvärt trött på hur människor beter sig och känner att jag måste få ur mig detta. Som människor som går bakom ryggen på deras käresta, varför gör man så? Saknar de respekt? Respekt är det finaste man kan ge till någon annan och att missbruka det är så jävla lågt. Nu pratar jag om personer som har varit tillsammans länge.
 
Som en tjej som skickade sms till min pojkvän bakom ryggen på sin pojkvän. Om att hon ville mer med min pojkvän, att de hade pratat ut om hur de kände och sedan skickade hon sms om vad de har gjort (detaljer) för sju år sedan. För det första, att skriva till någon annan att man vill mer med den är så respektlöst mot sin pojkvän. Varför inte göra den tjänsten att lämna honom först då? För det andra så hade inte DE pratat ut om något mer än vänner från hans sida. Men hon har varit kär/ velat ha honom i 7 år (att man inte ger upp.. haha) och han har ALLTID dissat henne för andra. Han vill inte ha henne för fem öre som mer än som vän. Förstår man inte vinken då? Han säger dessutom nu (när han såg att hon ville förstöra) att han inte bryr sig om de pratar eller inte. Jag sparade alla sms för att kunna visa det för hennes pojkvän, för jag tycker helt ärligt synd om honom. Men jag har inte gjort det eftersom jag absolut inte vill förstöra något för någon annan, det är det sista jag vill. Och jag har själv varit medveten om allting så jag bryr mig egentligen inte. Jag litade fullt ut på denna personen och ville att min pojkvän skulle umgås med henne. Jag frågade ofta "Har du hört av dig till henne på ett tag?" "Hon behöver nog dig" "Ring henne" osv. Jag var GLAD när de såg en konsert tillsammans. För att jag brydde mig om deras relation, jag ville att han skulle ha kvar en bra vän. För jag trodde att de endast var vänner från hennes sida med. Jag är för snäll. MEN när personen då fortsätter och förstör genom att visa att det inte alls är så som jag trodde, då behöver jag faktiskt inte vara snäll längre. Nu vet jag att denna endast vill förstöra.
 
Och en annan, hon är GIFT. Ännu värre. Och har även skickat massa sms till min pojkvän (Jag har självklart fått se allt med egna ögon som jag pratar om nu i detta inlägg). HUR i helvete kan man agera så när man ändå är gift? Jag anser att man gifter sig för att leva tillsammans resten av livet, inte för att svika någon. Denna personen har dessutom gjort väldigt mycket med en annan jag känner (inte acceptabelt), under tiden hon är gift. Här känner jag också för att säga till hennes man eftersom jag tycker synd om honom. Jag är för snäll. Jag sätter in mig i andras situationer och tycker synd om dem. Vilket jag inte borde. Men samtidigt (även om jag ibland får skit för att vara snäll) så anser jag att det är en bra egenskap och jag är riktigt stolt över den. Nu är det även så att för fem-sex år sedan så var mitt ex otrogen med sitt ex. Jag litade på att de umgicks och brydde mig inte ett skit. Men jag fick bara skit tillbaka (och han ville dessutom ha tillbaka mig sen?! haha). Som tur är så tog jag det jävligt bra, men jag vet hur ont det kan göra. Det är antagligen därför jag omedvetet sätter mig in i andras situation. Nu finns det självklart många fler exempel på respektlösa människor, men inget jag orkar ta upp. Att jag ens orkade skriva detta? Har nog en ganska tråkig kväll idag.. haha. 
 
Samtidigt så skrattar jag bara åt alla eftersom jag inte är rädd för något, jag orkar inte lägga min energi på meningslösa saker eller meningslösa personer. MEN min svaghet är att jag stör mig på hur människor kan bete sig?! Jag kan verkligen inte förstå hur vissa agerar. Känner de ingen empati alls? Jag vill att de ska förstå att vissa saker är fel men jag måste inse att de aldrig kommer att ändra på sig.

Kommentarer
Postat av: Lilly

Nej lägg inte ner bloggen. Du har den finaste blogg jag vet. :o

Jag fattar knappt heller att det finns såna människor heller.

2015-04-24 @ 16:38:57
URL: http://saxros.se/
Postat av: BeckaBubblegum

Jag förstår mig verkligen inte på otrohet, och definitivt inte när man medvetet försöker få ihop det med någon annan på det viset. Sorgligt vad lite respekt folk verkar har för förhållande nu... Jag fattar verkligen inte varför man går in i ett förhållande om man inte klarar av att hålla sig till en person, så sjukt bara... =(

2015-04-28 @ 07:15:40
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback